Σάββατο 22 Μαρτίου 2014

Εκπομπή "Χάρμα"

Εκπομπή "Χάρμα" 22/3/14



Μιλήσαμε για θετική σκέψη και πώς θα προσελκύσουμε αυτό που θέλουμε στη ζωή μας με τη Δήμητρα Πάντα, ψυχολόγο με μεταπτυχιακό στην ψυχανάλυση. 
Σύμφωνα με την κβαντομηχανική ο κόσμος είναι ένας οργανισμός που αλληλοσυνδέεται και που εκτείνεται στο χώρο και στο χρόνο. Επομένως αυτό που σκέφτομαι επηρεάζει τα πάντα!

Η Σουζάνα Μπαλάτση, στυλίστρια, μας ενημέρωσε για τα χρώματα και τα σχέδια που θα φορεθούν άνοιξη-καλοκαίρι.

Συζητήσαμε τα περιστατικά συλλήψεων της εβδομάδας που μας πέρασε με την Ασημίνα Σταμουλάκη, Αστυνόμο Β’, Προϊσταμένη του Γραφείου Τύπου της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσ/νίκης.

 Μάθαμε τι είναι η τρισδιάστατη εκτύπωση από τον Αντώνη Τσιαρσιώτη, σχεδιαστή βιομηχανικών προϊόντων και ιδιοκτήτη της εταιρείας "create 'n' paste".

Το σημερινό δώρο της κλήρωσης ήταν μια συλλεκτική επιτραπέζια λάμπα, προσφορά της εταιρείας “Create npaste”.

Η κλήρωση έγινε μέσα από το Ραδιοταξί Μακεδονία (2310 555 111 ,  2310 550 500 & 18288).

Αναλυτικότερα:


Δήμητρα Πάντα
 Σημειώνουμε τις θετικές μας σκέψεις. Ερχόμαστε σε επαφή και συνδεόμαστε με άλλους ανθρώπους ασχολούμενοι με οποιαδήποτε δραστηριότητα μας ενδιαφέρει μέσω εθελοντικών συλλογικοτήτων. Οραματιζόμαστε τον στόχο μας. Βλέπουμε την πολυπλοκότητα των καταστάσεων στη ζωή μας και αντί να ξεσπάμε στο δρόμο, εκτονώνουμε την ένταση ευχάριστα και δημιουργικά με πράγματα και δραστηριότητες που μας αρέσουν.








Σουζάνα Μπαλάτση











Ασημίνα Σταμουλάκη
Τα πιο σημαντικά περιστατικά της εβδομάδας ήταν:
     1)    Εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα που ενέχεται σε δεκάδες υποθέσεις εξαπάτησης ανέργων. Ως εγκέφαλος της ομάδας συνελήφθη ένας εν ενεργεία ιερέας.
     2)   Μετά από στοχευμένη αστυνομική δράση σε υπαίθριους χώρους του ΑΠΘ προσήχθησαν 21 άτομα και 2 συνελήφθησαν για κατοχή ψυχοτρόπων ουσιών.
     3)   Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση που διέπραξε συνολικά 21 διαρρήξεις στην Πολίχνη και στα Μετέωρα με λεία που υπερβαίνει τις 35,000 ευρώ.
      4) Συνελήφθησαν 2 αλλοδαποί για κλοπή 85 λίτρων βενζίνης από το ρεζερβουάρ 3 σταθμευμένων αυτοκινήτων στην περιοχή της Καλαμαριάς.
      5)  Συνελήφθησαν 2 άτομα για αρπαγές τσαντών από γυναίκες.
      6) Συνελήφθη 31χρονος ημεδαπός για 9 επιθέσεις σε βάρος νεαρών γυναικών με σκοπό την τέλεση ασελγών πράξεων.

 Αντώνης Τσιαρσιώτης
      Η CreateNpaste είναι μια εταιρία που αποτελείται από μια ομάδα νέων ανθρώπων. Προσφέρει υπηρεσίες αλλά παράγει και τα δικά της προϊόντα χρησιμοποιώντας μια νέα τεχνολογία που ονομάζεται 3D printing (τρισδιάστατη εκτύπωση).
      Τα μηχανήματα που χρησιμοποιούνται σε αυτή την τεχνολογία δίνουν τη δυνατότητα στο χρήστη να κάνει πραγματικότητα τις ιδέες του εκτυπώνοντας ένα τρισδιάστατο σχέδιο από πλαστικό υλικό και χωρίς να χρειάζεται καλούπι. Άλλες υπηρεσίες που προσφέρονται και συμβάλλουν στη διαδικασία εκτύπωσης ενός αντικειμένου αλλά και παραγωγής ενός προϊόντος είναι το 3D Scanning (τρισδιάστατη σάρωση), CAD Design (τρισδιάστατη σχεδίαση).







Κλήρωση δώρου
Μέσα από το Ραδιοταξί Μακεδονία



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου