Κυριακή 2 Μαρτίου 2014

Εκπομπή "Χάρμα"

Εκπομπή "Χάρμα"


Από τη χθεσινή εκπομπή «Χάρμα». 
Έχουμε ανάγκη να κρυβόμαστε πίσω από μια μάσκα για να φανερώσουμε κάποιες φοβίες και επιθυμίες που κρύβουμε καλά το υπόλοιπο διάστημα. Για την ανάγκη του ανθρώπου να το κάνει αυτό μας μίλησε η Έλενα Πόπτση, ψυχολόγος. 
Τις προβλέψεις των ζωδίων για την επόμενη εβδομάδα ακούσαμε από τον Χρήστο Άρχο, αστρολόγο. Για τα συμπληρώματα διατροφής συζητήσαμε με τη Σαλώμη Ρωμανού, ειδική γιατρό Γενικής Ιατρικής (2310 307 830). Το ξέρατε ότι το maca  βοηθά στη σεξουαλική απόδοση; Ας το προμηθευτούμε τώρα που μπαίνει η άνοιξη και ερωτευόμαστε ευκολότερα :-)
Τα δώρα της σημερινής κλήρωσης ήταν 3 περιποιήσεις προσώπου με προϊόντα από την ελληνική φύση και άλατα από τη νεκρά θάλασσα, 2 συμπληρώματα διατροφής (γαϊδουράγκαθο και πυκνογενόλη). Προσφορά της εταιρείας Vivo Verde , Πολυτεχνείου  4 (2310 531628). 
Επίσης για τους οδηγούς του Ραδιοταξί Μακεδονία (2310 555 111 & 18288)  που μας ακούνε κάθε Σάββατο κληρώσαμε 4 τετράλιτρα λάδια κινητήρα 10/40 Mobil  και Whelm. Είναι μια προσφορά της εταιρείας Whelm που αντιπροσωπεύει όλες τις εταιρείες λιπαντικών καθώς και το δικό της brand name  στην ελληνική αγορά.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου