Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014

Εκπομπή Χάρμα

Εκπομπή Χάρμα


Από τη σημερινή εκπομπή «Χάρμα». Το κάθε συναίσθημα έχει επιπτώσεις στο σώμα μας. Ανάλογα με το τι νιώθουμε εκκρίνονται διαφορετικές ουσίες, επηρεάζονται οι σκέψεις μας και επομένως οι πράξεις μας. Μάθε να χρησιμοποιείς τη λογική ώστε να τιθασεύεις τα ανεξέλεγκτα συναισθήματά σου, τα οποία μόνο κακό μπορούν να κάνουν στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. 
  Για το πώς επιδρά το συναίσθημα, ο εγωισμός και η λογική στις ερωτικές μας σχέσεις μιλήσαμε με τη Δήμητρα Πάντα, ψυχολόγο.
 Για τον καρκίνο του μαστού μιλήσαμε με τον Τάσο Παπαδόπουλο, χειρουργό, ειδικευμένο στην ογκολογική χειρουργική και τη χειρουργική μαστού. 
Για την ακαδημία σωματοφυλάκων μας ενημέρωσε ο Δημήτρης Γραμματικόπουλος, πρόεδρος και υπεύθυνος εκπαιδευτικών προγραμμάτων στην Bodyguard Academy
Τις αστρολογικές προβλέψεις για την επόμενη εβδομάδα ακούσαμε από τον Χρήστο Άρχο, αστρολόγο. 
Το σημερινό δώρο της κλήρωσης ήταν δείπνο για 2 άτομα, προσφορά της ταβέρνας «Μπουκαδούρα»,  στη Δημητρίου Καραολή 257 Β, δίπλα στο παλιό Αγνό.
 Και το δώρο για τους οδηγούς του Ραδιοταξί Μακεδονία (2310 555 111) που μας ακούνε συνέχεια ήταν μια μπαταρία για το αυτοκίνητο 12 Volt, 55 Ampere, με δυο χρόνια γραπτή εγγύηση, αξίας 73 ευρώ, μια προσφορά της εταιρείας Standard.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου