Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2021

Η συνταγή της επιτυχίας στο φλερτ

 


Χειμωνιάζει…αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα σβήσει ο ερωτικός σπινθήρας,  το φλερτ ή το καρδιοχτύπι. Αντίθετα, περισσότερο από κάθε εποχή του χρόνου χρειαζόμαστε έναν υποστηρικτικό σύντροφο για να είναι πιο φιλικές οι σκοτεινές και κρύες νύχτες που έρχονται.

Όποιος είναι μόνος, θα επιλύσει το θέμα αυτό με το φλερτ. Δεν είναι κάτι δύσκολο! Η συνταγή της επιτυχίας στο φλερτ είναι η αποφασιστικότητα. Αν βλέπεις κάποιον/α στο γυμναστήριο ή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και διστάζεις να του/της μιλήσεις, το πιθανότερο είναι ότι θα προλάβει να το κάνει αυτό κάποιος/α άλλος/η.

Το φλερτ δεν είναι παιχνίδι μόνο των αντρών, και οι γυναίκες έχουν μπει πολύ δυναμικά στο πεδίο αυτό. Βέβαια για τη γυναίκα η μεγάλη επιτυχία θα είναι να κάνει τον άντρα να πιστεύει ότι αυτός έκανε το πρώτο βήμα. Δε χρειάζεται να κάνει τρομερές κινήσεις, αρκεί κάποιο βλέμμα της, μια φωτογραφία της ή κάποιο μήνυμά της με νόημα για να ανάψει το πράσινο φως στον άντρα. Γνωρίζουμε όλοι πως ένα βλέμμα πολλές φορές ξεκουφαίνει, κραυγάζει τον πόθο. 

Πού θα φλερτάρεις; Παντού! Στο γυμναστήριο, στο δρόμο, στο μπαράκι, στην πισίνα, στη θάλασσα, στο φανάρι όταν είσαι στο αυτοκίνητο, ακόμη και στο σούπερ μάρκετ. Σίγουρα ο καλύτερος χώρος είναι οι μεγάλες φιλικές συναντήσεις και τα πάρτι. Γι' αυτό μη χάνεις ευκαιρία, πήγαινε όπου σε καλούν. Και πείσε τους φίλους σου να οργανώνουν πιο συχνά πάρτι. Εκεί, ακόμη και η πιο κοινή ατάκα του τύπου "Νομίζω ότι γνωριζόμαστε από κάπου" ακούγεται κατάλληλη. Φυσικά, πρέπει να βιαστείς λίγο γιατί με τον κορονοϊό δεν ξέρουμε τι θα γίνει το επόμενο διάστημα!

Για να κάνεις καλό φλερτ χρειάζεται εξάσκηση. Γι' αυτό ξεκίνα από σήμερα. Μερικές χυλόπιτες είναι αναμενόμενες αλλά μην το βάζεις κάτω.

 

Tip! Το πιο σημαντικό από όλα για να είναι επιτυχημένο το φλερτ, είναι να θεωρείς εσύ ο ίδιος τον εαυτό σου σέξι, ελκυστικό και γοητευτικό, γιατί έτσι θα σε βλέπουν και οι άλλοι. Όταν λοιπόν πιστέψεις ότι αξίζει τον κόπο να σε κοιτάξουν, τότε θα σε κοιτάξουν.

 

More Tips!   Αποφεύγουμε ατάκες του τύπου:

-Με κάνεις να λιώνω σα γρανίτα το καλοκαιράκι! 

-Ελπίζω να έχεις δίπλωμα οδήγησης γιατί με οδηγείς στην τρέλα.

-Ξέρεις τεχνητή αναπνοή; Μου έχεις κόψει την ανάσα.

 

Extra Tips! Και οπωσδήποτε αυτές:

-Είσαι τόσο καυτή που όταν με κοιτάς μαυρίζω.

-Τι θα πιεις; Κρασί, βότκα, εμένα;

-Έχει πολλή ζέστη εδώ μέσα ή εσύ ζεσταίνεις την ατμόσφαιρα;

-Είσαι από τη Χιροσίμα; Γιατί είσαι βόμβα!

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου