Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013

Εκπομπή "Χάρμα"

Εκπομπή "Χάρμα"


Από τη σημερινή εκπομπή «Χάρμα».

Συζητήσαμε τη διαφορά μεταξύ έρωτα και αγάπης με την Έλενα Πόπτση, ψυχολόγο.

Πλησιάζουν Χριστούγεννα και μπορούμε να εκδηλώσουμε την αγάπη μας προσφέροντας κάτι στο παιδικό χωριό στο Φίλυρο. Για τους τρόπους προσφοράς μάς μίλησε ο Λουκάς Ίσαρης, διευθυντής του παιδικού χωριού (τηλ: 2310678460).

 Αυτές τις γιορτινές μέρες θέλουμε να διασκεδάσουμε αλλά και να κοιμηθούμε καλά ώστε να ξεκουραστούμε. Για τις αϋπνίες και τρόπους αντιμετώπισης συζητήσαμε με τον Κώστα Λυσίτσα, νευρολόγο.

Εμείς θα φύγουμε διακοπές αλλά οι κακοποιοί θα εργάζονται σκληρά! Για το πόσο ασφαλείς θα πρέπει να νιώθουμε, μιλήσαμε με τον Μιλτιάδη Πουρσανίδη, διευθυντή των ομάδων ΔΙΑΣ & αναπληρωτή διευθυντή άμεσης δράσης Θεσσαλονίκης.

 Το σημερινό δώρο της κλήρωσης ήταν ένα μαργαριταρένιο βραχιόλι, προσφορά του ηλεκτρονικού κοσμηματοπωλείου www.akoya.gr. Επίσης άλλοι δύο τυχεροί κέρδισαν προσκλήσεις για το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδας. Η κλήρωση έγινε μέσα από τα ραδιοταξί Μακεδονία (2310 555 111).

Φεύγω για διακοπές και τα λέμε ξανά μαζί στο Radio Arena 89,4 στις 11/1/14. Καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο & δημιουργικό το 2014!!   


Στη φωτογραφία είμαστε με τον Μιλτιάδη Πουρσανίδη, διευθυντή των ομάδων ΔΙΑΣ & αναπληρωτή διευθυντή άμεσης δράσης Θεσσαλονίκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου