Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2013

Εκπομπή ΧαρΜα 2/11/13

Εκπομπή ΧαρΜα 2/11/13


Από τη σημερινή εκπομπή ΧαρΜα. Συζητήσαμε για τα λάθη που κάνουμε στις ερωτικές μας σχέσεις. Ένα μεγάλο λάθος είναι ότι παίζουμε παιχνίδια με τον άνθρωπο που επιθυμούμε. Για παράδειγμα του δίνουμε να καταλάβει ότι μπορεί να μας αρέσει μπορεί και όχι, τον βάζουμε να σκέφτεται ότι μπορεί να κάνουμε και κάτι άλλο τις νύχτες που δεν περνάμε μαζί του κλπ. Πιστεύουμε ότι μ' αυτόν τον τρόπο θα κάνουμε τον άλλο να κολλήσει μαζί μας, αλλά το μόνο που καταφέρνουμε είναι η δημιουργία μιας αρρωστημένης κατάστασης και όχι μιας υγιούς σχέσης. Η εξαπάτηση δεν πρέπει να έχει θέση στην ερωτική ζωή μας.
Φιλοξενήσαμε στο στούντιο τον συγγραφέα Μάκη Ρουσομάνη που μας μίλησε για την αφορμή συγγραφής του βιβλίου του και για τα μελλοντικά σχέδιά του.
Στη σημερινή κλήρωση ένας τυχερός κέρδισε μια δερμοαπόξεση από το Tsolaki Beauty Center (Τσιμισκή 60 & Αγ. Σοφίας, τηλ: 2310 222 607). Η δερμοαπόξεση γίνεται με διαμάντι και κάνει την επιδερμίδα λεία, λαμπερή και αψεγάδιαστη! Ένας ακόμη τυχερός κέρδισε το βιβλίο "Σα να είχε δει φάντασμα" του Μάκη Ρουσομάνη. Η κλήρωση έγινε μέσα από τα ραδιοταξί Μακεδονία (2310 555 111, 18288)



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου