Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2015

Χρόνια πολλά ερωτευμένοι

 Σήμερα είναι μια ευκαιρία να εκφράσουμε τον έρωτά μας. Εμείς οι γυναίκες χαιρόμαστε έστω και με μια ανθοδέσμη γιατί νιώθουμε ότι ο άντρας μάς νοιάζεται, ενδιαφέρεται και μας καταλαβαίνει. Το να νιώθουμε την έντονη επιθυμία του αγαπημένου μας, έχει μια σαγηνευτική επίδραση πάνω μας. Έτσι μπορούμε να εκδηλώσουμε το θαυμασμό μας προς τον άντρα, που τόσο έχει ανάγκη. 
Να θυμάστε ότι το μυστικό για να μας ερωτευτεί κάποιος, είναι να τον κάνουμε να νιώθει σπουδαίος γιατί έτσι μας θεωρεί έξυπνους που αναγνωρίσαμε την αξία του. Αντίθετα η υποτίμηση και η αδιαφορία μόνο αρνητικά συναισθήματα δημιουργούν λόγω επανάστασης του εγώ. Η επιλογή για αυτά που θέλουμε να έχουμε στη ζωή μας είναι δική μας.
 Εύχομαι να έχετε όλοι μια όμορφη μέρα, με μοναδικές στιγμές στην αγκαλιά του πόθου σας!


Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2015

Διεθνής Ημέρα Προφυλακτικού

Σήμερα ήταν η διεθνής ημέρα προφυλακτικού. Το Ραδιοταξί Μακεδονία συμμετέχει στις δράσεις της πόλης μας! Μοιράσαμε προφυλακτικά στους πελάτες μας και οδηγίες για δωρεάν τεστ για HIV. Κλείστε ραντεβού στο 2310 282 284. H εκδήλωση έγινε σε συνεργασία με τη Θετική Φωνή και το ThessCheckPoint



Με τον Αλέξανδρο Τανασκίδη, Υπεύθυνο Γραφείου Θεσσαλονίκης του Συλλόγου Οροθετικών Ελλάδας ΘΕΤΙΚΗ ΦΩΝΗ και τους εθελοντές.