Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014

MetroSport!!

Sexy idea: διάβασε σήμερα στη MetroSport τα μυστικά για καλό σεξ! Πειραματιστείτε με τη σύντροφό σου, τη στάση «σκίσιμο του μπαμπού» τη δοκιμάσατε; Βγάλτε και μερικές σέξι φωτογραφίες ο ένας στον άλλο αλλά το κυριότερο είναι να επικοινωνείτε! 
True story: οι γυναίκες τελικά την πέφτουν ασύστολα σε οδηγούς ταξί!! 
Sex & science: πώς ζευγαρώνει ο αρσενικός κάβουρας!


Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014

MetroSport!

Sexy idea: η γυναίκα θα σε κάνει να νιώθεις ότι είναι ο καλύτερος εραστής του πλανήτη! Δεν είσαι όμως, σίγουρα υπήρξαν καλύτεροι στη ζωή της. Μόνο οι φίλες της το ξέρουν αυτό, εσύ δε θα το μάθεις ποτέ. Οπότε φρόντισε από μόνος σου να βελτιωθείς. Διάβασε πώς σήμερα στη MetroSport!
True story: η Ζήλη και οι άντρες της…
Sex & science: τα αρσενικά ποντίκια της Αυστραλίας ζευγαρώνουν για 1-2 εβδομάδες και μετά πεθαίνουν για να υπάρχει τροφή για τα θηλυκά να μεγαλώσουν τα παιδιά τους!


Τρίτη 28 Οκτωβρίου 2014

MetroSport!

Sexy idea: πες ΟΧΙ στο μέτριο σεξ και γίνε άπληστος για ηδονή! Διάβασε σήμερα στη MetroSport πώς να βιώνεις τη στοργή και την ασφάλεια που σου προσφέρει η μακροχρόνια σχέση αλλά και πώς να βρεις την ικανοποίηση με τη σύντροφό σου στις σεξουαλικές σου επιθυμίες. 
True story: ένας οδηγός ταξί αρνήθηκε να κάνει σεξ με γυναίκα και τον μαχαίρωσε 6 φορές! 
Sex & science: τι είναι η σεξουαλική εξάρτηση; 


Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014

MetroSport!

Sexy idea: είσαι σίγουρος ότι είναι πιστή σε σένα; Η κοινωνία μας θεωρεί τη γυναίκα μια τρυφερή και ηθική ύπαρξη, και ότι το μόνο που θέλει στη ζωή της είναι δέσμευση και ισόβια πίστη. Τα σιγανά ποταμάκια να φοβάσαι όμως J 
True story: ο Γρηγόρης πέρασε τα πάνδεινα με την Ερατώ! 
Sex & science: τι πρέπει να ξέρετε για τα σπερματοζωάρια. Σήμερα στη MetroSport


Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2014

MetroSport!

Σήμερα προτείνω ως Sexy idea: να γίνεις λίγο ρομαντικός ώστε να αναδυθεί η θηλυκή υπόσταση της γυναίκας. Στην καθημερινότητά της μπορεί να νιώθει καθαρίστρια, μητέρα, μαγείρισσα. Εσύ θα την κάνεις να νιώθει πριγκίπισσα! 
True story: ένα φλερτ που εξελίχθηκε σε καβγά μέσα σε ταξί :-)
Sex & science: η αρσενική μύγα στο σπέρμα περιέχει ουσίες που καταστέλλουν τη γενετήσια ορμή της θηλυκής και είναι τοξικές για το σπέρμα άλλων αρσενικών! 


Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014

MetroSport!

Sexy idea: και οι γυναίκες αναζητούν μια σχέση απόλαυσης, όπως κι εσύ. Το κρύβουν όμως εξαιτίας της στάσης που κρατά η κοινωνία μας. Γίνε ο Δον Ζουάν της και δε θα έχει μάτια για άλλον! Διάβασε σήμερα στη MetroSport πώς μπορείς να το κάνεις αυτό! 
True story: η Λία βρίσκει έναν πρίγκιπα που μετά από μερικά φιλιά μεταμορφώνεται σε βάτραχο και αρχίζει τα βρεκεκέξ…
Sex & science: πόσο σε απασχολεί το φύλο του παιδιού σας; 


Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014

MetroSport!

Sexy idea: μήπως σε φλερτάρουν και δεν το αντιλαμβάνεσαι; Διάβασε σήμερα στη MetroSport πώς θα το καταλαβαίνεις. Τα θηλυκά κάνουν πάντα δραστικές κινήσεις. Π.χ. οι θηλυκοί χιμπατζήδες αναζητούν τη σεξουαλική συνεύρεση ακόμη και με τη βία, δηλαδή τραβούν από τα πόδια ένα αρσενικό που ξεκουράζεται προκειμένου να ζευγαρώσουν! 
True story: πώς μπορεί ένας οδηγός ταξί να βρει τον μπελά του από μεθυσμένη γυναίκα. 
Sex & science: γιατί συγκεκριμένα βότανα χρησιμοποιούνταν στα ερωτικά ελιξίρια;


Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2014

MetroSport!

Sexy idea: είσαι άτυχος στον έρωτα; Γίνε ο ταχυδακτυλουργός της ζωής σου! Εξαφάνισε το άσχημο παρελθόν, εμφάνισε ένα πολύ όμορφο παρόν  και προχώρα μπροστά, σε ένα πιο ικανοποιητικό μέλλον. Μόνο έτσι θα βρεις τον άνθρωπο που αναζητάς. 
True story: οι γυναίκες που παντρεύονται νωρίς θα χωρίσουν σίγουρα…
Sex & science: η θηλυκοποίηση της φύσης! 
Σήμερα στη MetroSport!


Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2014

MetroSport!

Sexy idea: κάνε ένα ταξίδι στον κόσμο των αισθήσεων…στο Άγκιστρο, στο βυζαντινό χαμάμ, θαύμασε το σώμα της αγαπημένης σου μέσα στους πυκνούς υδρατμούς και νιώσε τα δάχτυλά σου να γλιστρούν στο υγρό κορμί της! 
True story: μερικές σχέσεις είναι καταδικασμένες να αποτύχουν, όχι γιατί δεν υπάρχει χημεία αλλά γιατί υπάρχει ασυνεννοησία. 
Sex & science: γράφω τη συνταγή ώστε να φτιάξεις ένα αφροδισιακό μίγμα. 
Στη MetroSport φυσικά!!! 


Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2014

MetroSport!

Sexy idea: κάνε τα συναισθήματά σου λέξεις με ένα ερωτικό γράμμα ή μια κάρτα! Εκείνο που μας γοητεύει στον άλλο είναι η ικανότητά του να μας αποσπάσει από το δικό μας παρόν και να μας ενσωματώσει σε έναν άλλο κόσμο. 
True story: ο Μιχάλης διηγείται απίστευτες ιστορίες από τις γυναίκες που γνωρίζει J 
Sex & science: Πώς γίνεται η επιλογή συντρόφου; 
Σήμερα στη MetroSport!


Τετάρτη 8 Οκτωβρίου 2014

MetroSport!

Sexy idea: μπες στο…δωμάτιο της απόλαυσης! Περάστε μια νύχτα πάθους με τη σύντροφό σου σε ξενοδοχείο με θεματικά δωμάτια, με στρόγγυλα κρεβάτια ή με στρώματα νερού, με τεράστιους καθρέφτες, ακόμη και με sex toys
True story: να παντρευτεί κανείς ή όχι; 
Sex & science: με τι κριτήρια ζευγαρώνουν οι άντρες και οι γυναίκες. 
Σήμερα στη MetroSport!   


Τρίτη 7 Οκτωβρίου 2014

MetroSport!

Sexy idea: η γυναίκα θέλει να νιώθει ότι την αγαπάς. Άκουσέ την με ιώβεια υπομονή να σου μιλάει για τα προβλήματά της, κάνε της ένα δώρο σε ινστιτούτο αισθητικής και θα έρθει στην αγκαλιά σου ανανεωμένη και με αυξημένη ερωτική διάθεση!
True story: ο Μήτσος μας μαθαίνει σεξουαλικές ορολογίες :-)
Sex & science: σε όλο το ζωικό βασίλειο το ζευγάρωμα δε γίνεται τυχαία! 
Σήμερα στη MetroSport!


Παρασκευή 3 Οκτωβρίου 2014

MetroSport!

Sexy idea: γίνε η καλύτερη παρέα για τον εαυτό σου κι αμέσως θα αισθανθούν και οι άλλοι ότι είσαι η καλύτερη παρέα γι’ αυτούς! Και ειδικά οι γυναίκες, όλες θέλουν κάποιον ευχάριστο, με χιούμορ, χωρίς νεύρα και ευθιξία. 
True story: το κουμπί της απιστίας…βρέθηκε στο αυτοκίνητο του συζύγου. 
Sex & science: η κατανάλωση σόγιας μειώνει τον αριθμό των σπερματοζωαρίων. Σήμερα στη MetroSport!


Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2014

MetroSport!

Sexy idea: κλείσε με τη σύντροφό σου μια καμπίνα με το νυχτερινό τρένο που πάει Αθήνα και απολαύστε τον έρωτά σας εν κινήσει αλλά και με μοναδική θέα, όταν το τρένο περνάει από γέφυρες και υψώματα! 
True story: τον καρμικό σου έρωτα θα τον βρεις εκεί που δεν το περιμένεις, έτσι έγινε με τη Σταυρούλα. 
Sex & science ο χρόνιος σωματικός πόνος μπορεί να οδηγήσει σε ψυχική νόσο αλλά και αντίστροφα. Ο ψυχικός πόνος που νιώθουμε μετά τον χωρισμό μπορεί να οδηγήσει σε σωματικά συμπτώματα!


Τετάρτη 1 Οκτωβρίου 2014

MetroSport!

Καλό μήνα!! 

Sexy idea: έχεις δέσει ποτέ την αγαπημένη σου να τη νιώσεις να σπαρταρά από ηδονή χωρίς να μπορεί να σε αγγίξει; Αν όχι, πάρε χειροπέδες, πήγαινέ την στους καταρράκτες και θα λες την…Έδεσσα :-) 
True story: δεν φαντάζεστε τι ιστορίες ακούνε οι οδηγοί ταξί από τους πελάτες! 
Sex & science: ζηλεύει πολύ η σύντροφός σου; Υπάρχει βιοχημική εξήγηση! Σήμερα στη MetroSport!