Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014

MetroSport!

Sexy idea: διάβασε σήμερα στη MetroSport τρόπους να βελτιώσεις τη διαίσθησή σου. Θα κερδίζεις στο στοίχημα, στη ρουλέτα αλλά θα αντιλαμβάνεσαι και τα ψέματα των γυναικών :-)
True story: απίστευτα περιστατικά που αντιμετωπίζουν πελάτες αλλά και οδηγοί ταξί! 
Sex & science: η σοκολάτα με κακάο κάνει πιο κινητικά τα σπερματοζωάρια λόγω του ψευδαργύρου που περιέχει!


Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014

Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014

MetroSport!

Sexy idea: βρες το άλλο σου μισό για να περνάς τέλεια! Μήπως όμως το ψάχνεις σε λάθος μέρος; Δεν είναι δυνατό να συχνάζεις στα μπουζούκια για να γνωρίσεις κάποια που της αρέσει η κλασσική μουσική! Καταστάλαξε στα θέλω σου και θα διαπιστώσεις ότι το αναπάντεχο είναι πανταχού παρόν!
True story: ο Γιώργος διηγείται τις εμπειρίες του από την διαμονή του στην Ολλανδία.
Sex & science: ποιες ουσίες είναι επιστημονικά αποδεκτές ως αφροδισιακές. Σήμερα στη MetroSport!


Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2014

MetroSport!

Sexy idea: πήγαινε βόλτα με τη σύντροφό σου και πρόσφερέ της ένα γλειφιτζούρι. Εκείνη θα μπει στο νόημα και η βραδιά θα περάσει με ατέλειωτα, γλυκά φιλιά ;-)
True story: διάβασε σήμερα στη MetroSport πώς ο Πούλιτζερ από άνεργος, άφραγκος μετανάστης έγινε ένας από τους μεγαλύτερους επιχειρηματίες! 
Sex & science: μάθε τι είναι εξαρτημένη ανακλαστική μάθηση και θα σου εξηγήσω την επόμενη εβδομάδα πώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί για βραδιές αχαλίνωτου sex!


Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014

MetroSport!

Sexy idea: πες της να σε περιμένει με τα εσώρουχα, όταν φτάσεις στο σπίτι, κόλλησέ τη στον τοίχο να νιώσει το πάθος σου και εκδήλωσέ το με όσους «γύρους» μπορείς! Πρόσεχε όμως γιατί αν χτυπά πολύ δυνατά η καρδιά σου μπορεί αν μην είναι από έρωτα αλλά από έμφραγμα :-) 
True story: πώς εκδικήθηκε ένας άντρας τη γυναίκα του όταν χώρισαν. 
Sex & science: η εκδίκηση μας προσφέρει ευχαρίστηση, ενεργοποιείται συγκεκριμένη περιοχή του εγκεφάλου. Όλα αυτά στη MetroSport!


Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2014

MetroSport!

Sexy idea: τι είναι ο σουναμιτισμός, τι προσφέρει στους άντρες και γιατί μια γυναίκα επιλέγει να έχει ένα toy boy, θα διαβάσετε σήμερα στη MetroSport
True story: εμείς οι γυναίκες θεωρούμε τους πυροσβέστες sexy γιατί… 
Sex & science: είμαστε εθισμένοι όταν ερωτευόμαστε και αυτό το καταλαβαίνουμε όταν χωρίζουμε, που ψάχνουμε τη «δόση» μας.


Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014

MetroSport!

Sexy idea: διάβασε σήμερα στη MetroSport τρόπους για να χαλαρώνεις  ώστε να μη «βραχυκυκλώνεις» και το sex θα γίνει τέλειο! Η σύντροφός σου θα αναζητά την αγκαλιά σου για να της εξασφαλίσεις την ηρεμία που θα βλέπει σε σένα.
 True story: πώς βίωσε ένας πυροσβέστης τη μεγάλη φωτιά στο Άγιο Όρος και το τροχαίο ατύχημα με το λεωφορείο-νταλίκα (Ιανουάριος 2014).
Sex & science: ποια ορμόνη έχουν αυξημένη οι βιαστές και σε ποια φάση του κύκλου οι γυναίκες είναι πιο πιθανό να εγκληματίσουν; 


Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2014

MetroSport!

Στη MetroSport σήμερα! 
Sexy idea: αυτό που πιστεύουμε γίνεται! Αν θες να είσαι ο σύγχρονος Δον Ζουάν, οραματίσου τον εαυτό σου έτσι και ξεκίνα αμέσως προετοιμασία για τις κατακτήσεις που έρχονται ;-) .
True story: Ο Γιάννης νομίζει ότι θα τον απατήσει η γυναίκα του και μάλλον έτσι θα γίνει…
Sex & science: η απιστία οφείλεται και σε μια ορμόνη, τη βαζοπρεσίνη!


Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2014

MetroSport!

Sexy idea: νιώθεις ότι δίνεις πολλά και δεν παίρνεις αυτό που θες; Βάλε ένα τέρμα στην σχέση σου! Τι πιο ωραίο από έναν άνθρωπο που ατενίζει τη ζωή με χαρά και ενθουσιασμό. Σε περιμένει ο κόσμος όλος. Πίστεψέ το και θα βρεις αυτό που νιώθεις ΕΣΥ ότι σου αξίζει! 
True story: ένας άντρας δεν κατάφερε να αποδώσει σεξουαλικά την πρώτη φορά. Πώς επηρέασε τον ίδιο και πώς τη γυναίκα.
Sex & science: η σεξουαλική ασυδοσία είναι αχαλίνωτη στη φύση. Ειδικά οι πίθηκοι bonobo έχουν σεξουαλικές σχέσεις μεταξύ τους με κάθε πιθανό συνδυασμό συντρόφων και κάνουν σεξ όπου βρεθούν κι όπου σταθούν. Σήμερα στη MetroSport!


Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2014

MetroSport!

Sexy idea: η γυναίκα φαντασιώνεται να τη βιάσει ένας κούκλος, άγριος αλλά να μην της κάνει κακό και οπωσδήποτε να την ερωτευτεί! Μπορεί να μην είσαι κούκλος αλλά εσύ, ο σύντροφός της, είσαι ο πιο κατάλληλος βιαστής της. Κάντο και θα σε λατρέψει!! 
True story: ο Χρήστος μάλλον δε θα βρει ποτέ γυναίκα…
Sexscience: πολλά θηλυκά προσελκύουν τα αρσενικά με τα εκκρίματα του κόλπου τους όταν βρίσκονται σε οίστρο. Σήμερα στη MetroSport!


Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2014

MetroSport!

Sexy idea: δοκίμασε νέες εμπειρίες στο sex και θα γίνει ανάφλεξη στα εγκεφαλικά σου κυκλώματα! Οπωσδήποτε δοκίμασε τη στάση του κάβουρα, θα τη βρεις στο kama sutra :-) 
True story: οι απίστευτες περιπέτειες της Λίας στην προσπάθειά της να βρει σύντροφο.
Sex & science: το φίδι ζευγαρώνει μόνο όταν υπάρχει συγκεκριμένη χημική ουσία στο θηλυκό. Σήμερα, στη MetroSport!!   


Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου 2014

MetroSport

Sexy idea: χώρισες, πόνεσες…φτάνει! Θα βρεις άλλη!! Πού και πώς; Τα γράφω στη MetroSport.  Πάντως αν δεν χωρίσατε με καλό τρόπο, βάλε τη μάνα σου να σε ξεματιάζει κάθε μέρα :-) .
True story: πολλές γυναίκες βγάζουν τα απωθημένα από τον πρώην τους σε κάποιον που του μοιάζει…
Sex & science: κάποια κέντρα του εγκεφάλου ενεργοποιούνται όταν κάνουμε sex, νιώθουμε ευχαρίστηση και θέλουμε να το επαναλάβουμε! 


Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου 2014

Ομάδα μπάσκετ ΟΛΚΟΣ 2014-2015

Η ομάδα μπάσκετ ΟΛΚΟΣ, στην οποία είμαι πρόεδρος, αρχίζει ξανά τους αγώνες.Πήραμε δύο φορές το κύπελλο και το διεκδικούμε και φέτος. Θέλουμε καινούρια πρόσωπα στην ομάδα, γι' αυτό όποιος ενδιαφέρεται να συμμετέχει, ας επικοινωνήσει άμεσα μαζί μου γιατί ήδη ετοιμάζουμε δελτία, ιατρικές εξετάσεις κλπ



MetroSport

Sexy idea: δεν έχεις χρήματα για ταξίδια; Ταξίδεψε το μυαλό της αγαπημένης σου κι εκείνη θα γίνει γκέισα, θα σου αποκαλύψει τα σεξουαλικά μυστικά και τεχνικές που κι εσύ δε φανταζόσουν ότι ξέρει. True story: γιατί αποτυγχάνουν οι περισσότεροι γάμοι; Sex & science: η νευροχημεία αποδεικνύει ότι τα συναισθήματά μας, ακόμη και η ελεύθερη βούληση, στην πραγματικότητα είναι μια συνάθροιση νευρικών κυττάρων και χημικών ουσιών. Όλα αυτά σήμερα στη MetroSport!

  

Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2014

MetroSport

Σήμερα στη MetroSport προτείνω την εξής sexy idea: κάνε έρωτα και όχι απλά sex με τη σύντροφό σου και θα τη δεις να μεταμορφώνεται σε…σεξουαλική βόμβα! True story: Σεξουαλική παρενόχληση στη δουλειά από γυναίκα σε άντρα, μη σου τύχει! Sex & Science: Με τις σύγχρονες επιστημονικές μεθόδους γνωρίζουμε τις ουσίες που εκκρίνονται ή τις περιοχές του εγκεφάλου που ενεργοποιούνται σε κάθε φάση της ερωτικής σχέσης. Όμως τι υπάρχει στον νου του συντρόφου μας; Θα μπορούμε να ξέρουμε ποτέ;