Πέμπτη 31 Ιουλίου 2014

Δείτε τα όλα θετικά!!

Δείτε τα όλα θετικά!!


Μόλις μου τηλεφώνησε ένας φίλος και παραπονιόταν ότι η κοπέλα του τον αποκαλεί γουρούνι και τον ενοχλεί. Του είπα να σκέφτεται πάντα θετικά, δεν είναι κακό π.χ. το γουρούνι έχει το μεγαλύτερο οργασμό, 30 λεπτά!! Αν τον έλεγε κουνουπάκι δε θα ήταν καλό: μόνο 2 sec!!!...Δε νομίζω ότι τον βοήθησα :-) 


Τρίτη 15 Ιουλίου 2014

Συντροφικότητα και υγεία!

Συντροφικότητα και υγεία!


Φίλοι μου, φροντίστε να βρείτε σύντομα το έτερον ήμισυ και ανταλλάξτε πολλές αγκαλιές και χάδια!! Επιστημονικές μελέτες έδειξαν ότι η εγγύτητα με ένα άλλο άτομο είναι σημαντική όχι μόνο για τη συναισθηματική υγεία αλλά και για τη σωματική ευεξία. Συγκεκριμένα, αυτοί που δεν έχουν σύζυγο ή σχέση έχουν περισσότερες πιθανότητες να πεθάνουν από καρδιοπάθεια, δεν έχουν καλό αμυντικό μηχανισμό και εμφανίζουν συχνότερα καρκίνο! 


Δευτέρα 14 Ιουλίου 2014

Εφημερίδα Arena press

Εφημερίδα Arena press


Σήμερα στην εφημερίδα Arena press γράφω: είναι sexy να μιλάμε…βρώμικα κατά τη διάρκεια του sex. Όσο ντροπαλή και να δείχνει μια γυναίκα, αν δεν το κάνεις αυτό, θα λέει στις φίλες της ότι είσαι λαπάς :-) Επίσης έχω μια αληθινή ιστορία για άνδρες που φέρονται υποτιμητικά στις γυναίκες για να επιβεβαιώνουν τον ανδρισμό…που μάλλον τους λείπει.


Τρίτη 8 Ιουλίου 2014

Το μεγάλο στήθος κάνει καλό!!!

Το μεγάλο στήθος κάνει καλό!!!

Σήμερα στην εφημερίδα Arena press γράφω: πώς το μεγάλο στήθος της γυναίκας κάνει καλό…στην υγεία του άντρα! Εξηγώ γιατί όταν χωρίζουμε θέλουμε κάποιον πιο πολύ και φυσικά έχω μια αληθινή ιστορία με ανατροπές. Όλα αυτά στη σελίδα μου (41) με τίτλο thesSEXniki. Περιμένω και τις δικές σας ιστορίες ;-)


Δευτέρα 7 Ιουλίου 2014

Σεμινάριο Επιχειρηματικότητας στο Ρ/Τ Μακεδονία

Σεμινάριο Επιχειρηματικότητας στο Ρ/Τ Μακεδονία


Σεμινάριο επιχειρηματικότητας παρακολουθούν οι οδηγοί του Ραδιοταξί Μακεδονία. Γιατί θέλουν να σας παρέχουν τις καλύτερες υπηρεσίες! Το Ρ/Τ Μακεδονία πρωτοπορεί και καινοτομεί, κάνει service στο μυαλό και στη συμπεριφορά και όχι μόνο στα αυτοκίνητα, όπως τόνισε ο ομιλητής του σεμιναρίου Ηρακλής Γωνιάδης, Δρ Οικονομικών. Προτιμήστε λοιπόν το Ρ/Τ Μακεδονία 2310 555 111 & 18288.


Κυριακή 6 Ιουλίου 2014

Εφημερίδα Arena press

Εφημερίδα Arena press


Σήμερα στην εφημερίδα Arena press η sexy idea μου: πώς θα μετατρέψετε τις ώρες αναμονής στην ουρά κατά την επιστροφή από Χαλκιδική σε διαδικασία αποπλάνησης  για μια καυτή νύχτα με τον σύντροφό σας . Κι αν δεν μπορείτε να περιμένετε υπάρχουν και παράδρομοι :-) Και φυσικά μια αληθινή ιστορία που θα σας αφήσει άφωνους. Κι όμως αυτοί οι άνθρωποι κυκλοφορούν ανάμεσά μας!



Σάββατο 5 Ιουλίου 2014

Εκπομπή Χάρμα

Εκπομπή Χάρμα

Τελευταία εκπομπή Χάρμα, όλο το καλοκαίρι όμως θα βρίσκετε τις sexy ideas μου στην εφημερίδα Arena press.  Μιλήσαμε για τις σεξουαλικές διαταραχές με την Έλενα Πόπτση, ψυχολόγο. Πολύ μεγαλύτερα είναι τα ποσοστά στους άντρες, γι’ αυτό προσέχετε :-) Συμβουλές για να ντυνόμαστε καλύτερα ακούσαμε από την Καλλιόπη Ιωαννίδου, στυλίστρια. Τα σημαντικότερα περιστατικά της αστυνομίας ακούσαμε από τον Παναγιώτη Παπαδόπουλο, ανθυπαστυνόμο. Η κλήρωση των δώρων έγινε μέσα από το Ραδιοταξί Μακεδονία (2310 555 111) και η ενημέρωση για την κίνηση στο δρόμο για Χαλκιδική έγινε από το Ραδιοταξί Easy (2373025060). Πάμε για βουτιές!!!


Τρίτη 1 Ιουλίου 2014

Εφημερίδα Αρένα

Εφημερίδα Αρένα


Καλό μήνα! Σήμερα στην εφημερίδα Αρένα διαβάστε τη sexy idea που προτείνω, μάθετε τι γίνεται στον εγκέφαλο του άντρα τη στιγμή της εκσπερμάτισης και έχω και μια αληθινή ιστορία απιστίας που θα σας καταπλήξει! Αν έχετε κι εσείς καμιά ενδιαφέρουσα ιστοριούλα, πολύ ευχαρίστως να τη γράψω ;-)