Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

Let 's party!!

Let 's party!!

Λέω να κάνουμε ένα πάρτι…


Η παρέα του Ολκού μας καλεί όλους να συναντηθούμε, να γνωριστούμε και να τα πούμε από κοντά πίνοντας ένα ποτάκι. Σας περιμένουμε την Παρασκευή 2/5/14 στις 10 το βράδυ στο café-bar Friends, Παπάφη με Κλεάνθους γωνία. Να είστε ξεκούραστοι γιατί μετά έπεται συνέχεια :-)


Κυριακή 27 Απριλίου 2014

Χαμηλές πτήσεις!

Χαμηλές πτήσεις!


Το Ραδιοταξί Μακεδονία φροντίζει και για τις αερομεταφορές σας! Αν θέλετε να μεταφερθείτε σε οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδας ή σε γειτονικές χώρες για δουλειά, ψώνια ή εκδρομή με φίλους, αναλαμβάνουμε τη μετακίνησή σας αεροπορικώς!


Είμαστε έτοιμοι για χαμηλές πτήσεις...


Γίνονται οι τελευταίοι έλεγχοι...


Και ξεκινάμε! Οκ. Το ομολογώ! Στην απογείωση ήμουν με γουρλωμένα μάτια...ολόκληρο boeing εξαφανίστηκε, εμείς που είμαστε μια σταλίτσα και φυσάει...



...και οι πιλότοι μας δεν κοιτάζουν μπροστά τους...


...και πλησιάζουν μαύρα σύννεφα...


Πάντως η θέα καταπληκτική!


Πολύκαστρο

Και πισινάρα το Πολύκαστρο!


Αξιός.


Προσγειωνόμαστε! Κρίμα, θέλαμε κι άλλες βολτίτσες!


Κάναμε και μερικά μαθήματα να μην είμαστε εντελώς άσχετοι!


Οι δύο εκπαιδευτές, αριστερά ο εξομοιωτής.


Ευχαριστώ πολύ τον Κώστα Κοντογιάννη και τον Δημήτρη Μηλαράκη, ιδιοκτήτη της Aeolus Aviation Academy.  Ποτέ δεν είναι αργά να πραγματοποιήσει κανείς το όνειρό του και να γίνει πιλότος!


Με αυτό το αεροπλανάκι που είναι πολύ γρήγορο, θα κανονίζουμε ημερήσιες εκδρομούλες. Όποιος θέλει δηλώνει συμμετοχή!! Μπορούμε να πάμε Σκιάθο, Σκόπελο, Ιταλία, Dubrovnik και όπου αλλού θέλουμε για καφεδάκι ή μπανάκι στη θάλασσα.





Σάββατο 26 Απριλίου 2014

ΠΑΟΚ!!

ΠΑΟΚ!!

Ξεκινάμε για Ο.Α.Κ.Α.; Πάμε παρεούλα αλλά με ασφάλεια, μόνο το Ραδιοταξί Μακεδονία μπορεί να το κάνει αυτό με τους bodyguard οδηγούς του! Και φυσικά μας βρίσκει και εισιτήρια :-)
 (2310 555 111, 2310 550 500 & 18288)




Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

Υποψηφιότητα για Δημοτική Σύμβουλος

Υποψηφιότητα για Δημοτική Σύμβουλος

Μετά από αρκετή σκέψη αποφάσισα να είμαι υποψήφια δημοτική σύμβουλος. Σας υπόσχομαι ότι θα δουλέψω σκληρά για τον Δήμο μας διότι αξίζουμε μια καλύτερη Θεσσαλονίκη. Αν θέλετε να βοηθήσετε αρκεί ένα like ή μια κοινοποίηση στο facebook. Θα με βρείτε ως Xara Zika B


Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

Είμαστε πολύπλευροι!

Είμαστε πολύπλευροι!

Έχετε παρατηρήσει ότι δεν είμαστε ίδιοι με τον κάθε άνθρωπο που συναντάμε; Ο καθένας από μας είμαστε πολύπλευρες προσωπικότητες. Η πλευρά που εμφανίζεται κάθε φορά είναι αυτή που ο άλλος φέρνει στην επιφάνεια. Κάποιος που μας βγάζει την αρνητική πλευρά θα λέει τα χειρότερα για μας. Το ίδιο συμβαίνει και όταν μας λένε άσχημα πράγματα για κάποιον. Δε σημαίνει ότι ισχύουν! Γι’ αυτό, δώστε μια ευκαιρία και ασχοληθείτε με το άτομο που σας ενδιαφέρει, για το οποίο όμως δεν ακούσατε και τα καλύτερα.


Χριστός Ανέστη!

Χριστός Ανέστη!


Χρόνια πολλά φίλοι μου!
Ελπίζω να περάσατε καλά με τους αγαπημένους σας και να γεμίσατε χαρά, αισιοδοξία, δύναμη και αγάπη.
Εμείς κάναμε ένα πασχαλινό πάρτι δίπλα στη θάλασσα...






Καλή Ανάσταση!!

Καλή Ανάσταση!


Εύχομαι να βγούμε από το σκοτάδι που μας βυθίζουν οι άλλοι -πολλές φορές άθελά τους- και να βρούμε το δικό μας φως!
Η εκπομπή Χάρμα δε θα μεταδοθεί αύριο, ραδιοφωνικά θα τα πούμε ξανά στις 26/4/14!

Τετάρτη 16 Απριλίου 2014

ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ!!


Σήμερα δε θα μπορούσα να είμαι αλλού!! Στο γήπεδο από τώρα, στην αίθουσα ΔΣ με τα κύπελλα στη σειρά... Καλή νίκη!!


Δευτέρα 14 Απριλίου 2014

Καλή Μεγάλη εβδομάδα!!

Καλή Μεγάλη εβδομάδα!!


Το Πάσχα είναι το πέρασμα προς τον καινούριο μας εαυτό. Αλλά αυτή η πορεία έχει πόνο όπως διδάσκει ο Ιησούς με τα πάθη του. Και «τους πιο πολλούς πόνους του διαλέγουμε μόνοι μας. Είναι το φάρμακο που μ’ αυτό ο γιατρός που είναι μέσα μας θεραπεύει τον άρρωστο εαυτό μας. Ο πόνος είναι το σπάσιμο του όστρακου που περικλείει τη γνώση» σύμφωνα με τον Χαλίλ Γκιμπράν.


Κυριακή 13 Απριλίου 2014

Εκπομπή Χάρμα (12/4/14)



Μιλήσαμε για την επίδραση της νυχτερινής εργασίας στη σωματική και ψυχοκοινωνική υγεία.
Όλες οι λειτουργίες στον οργανισμό μας ακολουθούν ένα ρυθμό, ακόμη και η έκκριση των ορμονών. Οι άντρες θα έχουν παρατηρήσει ότι το πρωί αισθάνονται πιο έντονα την ανάγκη για σεξ γιατί τότε εκκρίνεται μεγαλύτερη ποσότητα τεστοστερόνης.
Ο κιρκάδιος ρυθμός σχετίζεται και με τη μελατονίνη. Είναι μια ορμόνη που εκκρίνεται σε μεγαλύτερη ποσότητα τη νύχτα. Και αυτή ευθύνεται για τα συμπτώματα του jet lag. Κάτι ανάλογο συμβαίνει και στους ανθρώπους που δουλεύουν μια βδομάδα πρωινή βάρδια, μια βδομάδα νυχτερινή βάρδια και μια βδομάδα απογευματινή βάρδια. Είναι σα να δουλεύουν στον Καναδά την πρώτη εβδομάδα, στο Λονδίνο την επόμενη και στην Ιαπωνία τη μεθεπόμενη. Με τον τρόπο αυτό προκαλείται μια αναστάτωση στο ρυθμό έκκρισης μελατονίνης, με συνέπεια οι άνθρωποι να νιώθουν μονίμως κουρασμένοι και να έχουν χαμηλή απόδοση στη δουλειά τους.

Δήμητρα Πάντα Ψυχολόγος με μεταπτυχιακό στην ψυχανάλυση

Το συνεχές νυχτερινό ωράριο έχει πολύ άσχημες επιπτώσεις στον οργανισμό και στην ψυχολογία μας. Μπορεί να προκαλέσει διαταραχές στον ύπνο, ένα συνεχές αίσθημα κόπωσης, κακές διατροφικές και όχι μόνο συνήθειες, οικογενειακά προβλήματα με μεγαλύτερα ποσοστά διαζυγίων και απιστίας. Η έλλειψη φυσικού -καθώς ο άνθρωπος που δουλεύει βράδυ δεν εκτίθεται στον ήλιο- έχει αρνητικές συνέπειες και στο πώς αισθάνεται αλλά και στο πώς φαίνεται με αποτέλεσμα να φαίνεται και να αισθάνεται μεγαλύτερος σε ηλικία από αυτή που πραγματικά είναι. Άλλες επιπτώσεις στην ψυχολογία του εργαζόμενου μπορεί να είναι: άσχημη διάθεση με εκνευρισμό, ανησυχία, άγχος και αίσθημα μοναξιάς, καταστάσεις που ρίχνουν το ανοσοποιητικό μας σύστημα και μας κάνουν περισσότερο ευαίσθητους σε αρρώστιες και ψυχοσωματικά συμπτώματα. Μπορεί να επηρεασει τον τρόπο που παίρνουμε αποφάσεις και τον τρόπο που διαχειριζόμαστε τις σχέσεις μας με άλλους ανθρώπους οδηγώντας μας σε συχνότερες ρήξεις. Για τους ανθρώπους που δουλεύουν νυχτερινά ωράρια συνέχεια, η περισσότερη έκθεση σε φυσικό φως ή σε φως που να έχει παρόμοια συχνότητα με το φυσικό και η διατήρηση όσο το δυνατό περισσότερο υγιεινού τρόπου ζωής θα ήταν χρήσιμη καθώς και η εξασφάλιση της φροντίδας των παιδιών του εργαζόμενου κατά τη διάρκεια της μέρας για να μπορεί να ξεκουράζεται και τέλος η συμβουλευτική από ψυχολόγο αν τα προβλήματα είναι πολλά και δύσκολα. 

Δημήτρης Μπελικιάδης Ανθυπαστυνόμος

  1) Εξαρθρώθηκε πενταμελής εγκληματική οργάνωση, η οποία συγκροτήθηκε με σκοπό τη διάπραξη ληστειών και κλοπών. Συνελήφθησαν 3 μέλη της τα οποία ενέχονται σε ένοπλη ληστεία σούπερ μάρκετ στην περιοχή του Σχολαρίου. Επίσης σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε οικία ενός εκ των δραστών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν εξοπλισμός για καλλιέργεια φυτών κάνναβης και 42 δενδρύλλια κάνναβης.

 2)  Συνελήφθη 24χρονος έμπορος ναρκωτικών και 3 ακόμη άτομα έπειτα από συναλλαγή με τον 24χρονο.
  3)   Κατασχέθηκαν 610 προϊόντα σε δράσεις για την αντιμετώπιση του παρεμπορίου.
  
Χριστόδουλος Κουτσουλιάνος Διευθυντής της ΚΕΔΚΑ (Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Καλαμαριάς)



Μας εξήγησε τι είναι μάρκετινγκ και πώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί από μια μικρομεσαία επιχείρηση.






Κλήρωση δώρου

Το σημερινό δώρο είναι μια συνεδρία laser ανάπλασης προσώπου, προσφορά της εταιρείας Euromedicine, η οποία παρέχει υπηρεσίες αισθητικής ιατρικής, δηλαδή εμφυτεύματα προσώπου, botox, μεσοθεραπεία, laser κλπ

Η κλήρωση έγινε μέσα από το Ραδιοταξί Μακεδονία (2310 555 111, 2310 550 500 & 18288)











Πασχαλίνα Πασπαλά Αστρολόγος
Προβλέψεις για την περίοδο 14/4-20/4.

Κριός: Η έκλειψη της σελήνης την Τρίτη ανεβάζει τους τόνους και έρχονται στο φως τα κακώς κείμενα μιας συνεργασίας ή σχέσης. Οι μέρες μέχρι την Πέμπτη έχουν ένταση, βιασύνη και άγχος, θα γίνουν συζητήσεις και λόγια που μπορεί να πληγώσουν. Από την Παρασκευή δώστε τόπο στην οργή και ακουμπήστε στο συναίσθημα. Έχουμε καθυστερήσεις με τον Πλούτωνα ανάδρομο, μην εκνευρίζεστε.
Ταύρος: Τις πρώτες μέρες της εβδομάδας θα έχετε έντονες παρασκηνιακές συζητήσεις. Η έκλειψη της σελήνης την Τρίτη δημιουργεί αμηχανία στην εργασία μας και στο πώς θα χειριστούμε τα σχετικά θέματα. Ίσως κάποιες ειδήσεις σας απογοητεύσουν. Έρχονται επαγγελματικές ευκαιρίες. Η έκλειψη επηρεάζει τα συναισθήματά σας και θέλει προσοχή στις συζητήσεις. Οι προσωπικές σχέσεις με διπλωματία μπορεί να πάρουν ευχάριστη τροπή. 
Δίδυμοι: Έντονες συζητήσεις τις πρώτες μέρες, προσέξτε όμως τις συζητήσεις με φιλικά πρόσωπα, ίσως παρεξηγηθείτε. Με την έκλειψη γίνεστε ευαίσθητοι και πολύ συναισθηματικοί. Θέλετε να εκφράσετε τα συναισθήματά σας αλλά κάτι σας εμποδίζει. Τολμήστε!! Η Παρασκευή είναι καλή μέρα για τα επαγγελματικά σας. Νέες επαγγελματικές προτάσεις και απρόσμενα νέα.
Καρκίνος: Προσοχή σε θέματα οικογενειακά, ίσως πληγωθείτε. Επίσης υπάρχει σύγχυση σε επαγγελματικά θέματα. Η έκλειψη σελήνης φέρνει διλήμματα. Αλλαγές και ανατροπές παντού. Η συναισθηματική ζωή υπόσχεται πολλά. Από την Παρασκευή ξαναβρίσκετε τις ισορροπίες σας. Αφιερώστε χρόνο στα αγαπημένα σας πρόσωπα. 
Λέων: Ένταση στην επικοινωνία από την αρχή της εβδομάδας, προσπαθείτε να πείσετε προωθώντας τις απόψεις σας αλλά δεν εισακούεστε. Η έκλειψη σελήνης στις 15/4 τονίζει τις αντιθέσεις σε συγγενικές και φιλικές σχέσεις. Αλλαγές στα επαγγελματικά, νέα σχέδια. Αφήστε τις εντάσεις και δώστε αγάπη στους γύρω σας. Ένα ταξίδι ίσως αναβληθεί.
Παρθένος: Συζητήσεις και αντιπαραθέσεις σε θέματα δουλειάς. Η έκλειψη της Τρίτης επηρεάζει τα οικονομικά, δημιουργεί σύγχυση και αμηχανία. Ο ανάδρομος Πλούτωνας σας κάνει να αναθεωρήσετε θέματα προσωπικής ζωής. Μείνετε κοντά σε αγαπημένα πρόσωπα. Αλλάξτε τακτική προσέγγισης. Καλοί φίλοι μπορεί να σας βοηθήσουν.
Ζυγός: Η έκλειψη της Τρίτης βγάζει στην επιφάνεια κρυφές επιθυμίες. Οικογενειακά θέματα ζητούν αλλαγές. Προσοχή στις μετακινήσεις και τις επαγγελματικές συζητήσεις. Τα αισθηματικά παίρνουν θετική τροπή, κάτι όμορφο ξεκινά. Αφιερώστε χρόνο σε συγγενείς και φίλους.
Σκορπιός: Ανατροπές, πάθος, υπεραισιοδοξία αλλά προσέχετε! Ρομαντική πνοή έρχεται στα συναισθηματικά σας εξαιτίας της Αφροδίτης στους Ιχθείς. Είστε ανυπόμονοι, νιώθετε αδύναμοι και έχετε συναισθηματικές μεταπτώσεις. Ίσως αναγκαστείτε να απομονωθείτε για να αποφασίσετε. Από τις 15-20/4 προσοχή στην υγεία. Πρέπει να χαλαρώσετε. Αντιφατικές καταστάσεις στην εργασία.
Τοξότης: Συζητήσεις, επαφές, συμφωνίες. Η εβδομάδα ξεκινά με ανάδρομο Πλούτωνα οπότε επανέρχονται θέματα οικονομικά. Προσοχή στα λόγια σας, κίνδυνος παρεξηγήσεων και διαφωνιών. Οι σχέσεις με φίλους περνούν κρίση.
Αιγόκερως: Πρέπει να επανεξετάσετε τις αποφάσεις που πήρατε σε οικογενειακές υποθέσεις. Μπορεί να δημιουργηθούν ρήγματα σε σχέσεις. Θα νιώθετε διχασμένοι ανάμεσα σε οικογένεια και καριέρα. Καλυτερεύουν τα πράγματα από την Παρασκευή. Δέχεστε βοήθεια και στήριξη από άτομα του περιβάλλοντός σας.
Υδροχόος: Η έκλειψη της Τρίτης θολώνει την κρίση σας. Έντονες συζητήσεις, συναλλαγές περνούν κρίση. Από τις 18/4 έχετε τη στήριξη της οικογένειας. Δώστε χώρο στην αγάπη. Ασχοληθείτε με τον σύντροφό σας.
Ιχθείς: Επικρατεί εκνευρισμός λόγω οικονομικών θεμάτων, προσοχή στην υγεία σας. Αποφύγετε τα ρίσκα. Από τις 23/4 έρχονται στο προσκήνιο συνεργασίες και φιλίες. Ευνοούνται θέματα αισθηματικά και το σκηνικό καλυτερεύει από τις 25/4. Ακολουθούν σημαντικές εξελίξεις, ίσως και απρόβλεπτες. Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας θα σας χαρίσει ρομαντισμό και αισθησιασμό, ίσως ερωτευτείτε.


   

Παρασκευή 11 Απριλίου 2014

Εκπομπή Χάρμα

Εκπομπή Χάρμα


Ποιες είναι οι επιπτώσεις της νυχτερινής εργασίας στην υγεία, την ψυχολογία και τη σεξουαλική μας απόδοση; Γιατί οι άντρες έχουν πιο μεγάλη ανάγκη για sex το πρωί; 
Αυτά θα συζητήσουμε στην εκπομπή Χάρμα, επίσης θα ακούσουμε τις αστρολογικές προβλέψεις της επόμενης εβδομάδας, το αστυνομικό δελτίο και συμβουλές επιχειρηματικότητας, αύριο στις 12 το μεσημέρι στο Radio Arena 89,4. 
Μπορείτε να μας βλέπετε στο www.arenafm.gr πατώντας εκεί που λέει LIVE STUDIO.


Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

Τα μικροπράγματα

Τα μικροπράγματα




Τελικά τα μικροπράγματα έχουν τρομακτικές διαστάσεις! Ας μην ξεχνάμε ότι μια μικρή σπίθα μπορεί να δημιουργήσει μια ανελέητη πυρκαγιά. 
Έτσι είναι και με τις ερωτικές σχέσεις, μικρά πραγματάκια που κάνουμε ή λέμε μπορούν να προκαλέσουν μια αλυσιδωτή αντίδραση που οδηγεί σε ατομική έκρηξη! 

Τετάρτη 9 Απριλίου 2014

Πάρτι γενεθλίων του Radio Arena 89,4

Πάρτι γενεθλίων του Radio Arena 89,4

Στο πάρτι ήταν όλοι οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί, οι ηχολήπτες, οι εργαζόμενοι στο Radio Arena 89,4 αλλά και πολλοί φίλοι του ραδιοφώνου...περάσαμε καταπληκτικά! 
Εγώ με το Θοδωρή Ζαγοράκη δίπλα μου, με τα σουβλάκια να φωνάζουν το όνομά μου και να τα απολαμβάνω, με τις φίλες μου να πίνουμε μπυρίτσα και με ωραίους άντρες να παίζουν ποδόσφαιρο στα γηπεδάκια, πώς να μην είμαι μες στη χαρά!!  Καλό απόγευμα!










Χημική τουαλέτα-Ραδιοταξί Μακεδονία

Χημική τουαλέτα στα ΚΤΕΛ για το Ραδιοταξί Μακεδονία



Σας ενημερώνω ότι τοποθετήθηκε χημική τουαλέτα στην περιοχή του ΚΤΕΛ για τις ανάγκες των μελών του Ραδιοταξί Μακεδονία. Γιατί εμείς προσέχουμε το περιβάλλον!!
 Ευχαριστούμε τον Λάζαρο Κυρίζογλου, Δήμαρχο Αμπελοκήπων-Μενεμένης για την παραχώρηση του χώρου, τον Χρήστο Λιούπα, πρόεδρο του ΚΤΕΛ αλλά και το εργοστάσιο ALBA με ενοικιαζόμενες χημικές τουαλέτες (2310 685 200)