Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

Εκπομπή Χάρμα

Εκπομπή Χάρμα

Τι ντυθήκατε φέτος στις Απόκριες; Οι ψυχολόγοι υποστηρίζουν ότι οι στολές αποτελούν εκφράσεις της προσωπικότητάς μας, η μάσκα μάς απελευθερώνει από τις αναστολές,  το συμβατικό και το πρέπον. Η επιλογή του αποκριάτικου κοστουμιού φανερώνει φοβίες, επιθυμίες μας και γενικά αποκαλύπτει πολύ περισσότερα από όσα θα θέλαμε να εκφράσουμε στου άλλους.
 Μήπως τελικά αυτό το διάστημα μας βοηθάει να απαλλαγούμε λίγο από το προσωπείο που φοράμε συνεχώς;  
Αυτά και άλλα πολλά θα συζητήσουμε αύριο στην εκπομπή «Χάρμα» στο Radio Arena 89,4 . Αν θέλετε να μας βλέπετε μπείτε στο www.arenafm.gr και πατήστε εκεί που λέει LIVE STUDIO





Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

Διαχειρίσου τους φόβους σου!

Διαχειρίσου τους φόβους σου!


Καλημέρα!


Μάθε να διαχειρίζεσαι τους φόβους σου για να πετύχεις τους στόχους σου! Αν διστάζεις να κάνεις νέες γνωριμίες, να διεκδικήσεις κάτι, να ξεκινήσεις μια σχέση ή να της δώσεις τέλος, να αποδεχτείς την απόρριψη κλπ, θα πρέπει να εκπαιδεύσεις τον εαυτό σου να σφίγγει τα δόντια και να εκτίθεται στις καταστάσεις που τον φοβίζουν. Μόνο έτσι θα γίνεις πιο ευτυχισμένος στο μέλλον. 
Οπότε σταμάτα να εύχεσαι να ήταν διαφορετικά τα πράγματα, δεν είναι καλή στρατηγική, γιατί με ευχές δεν αλλάζει η ζωή σου…εκτός αν έχεις στη διάθεσή σου κανένα τζίνι και τις πραγματοποιήσει  :-)



  

Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

Σάουνα και σπερματοζωάρια!

Σάουνα και σπερματοζωάρια!


Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι πολυτέλεια είναι να έχεις γυμναστήριο ακριβώς απέναντι από το σπίτι σου! Κάνεις όποτε θες τη γυμναστικούλα σου, το βράδυ κάνεις σάουνα, χαμάμ ή υδρομασάζ, χαλαρώνεις και κοιμάσαι σαν πουλάκι. Νομίζεις ότι είναι προέκταση του σπιτιού σου και νιώθεις πλούσιος. Κι επιπλέον μπορείς να βλέπεις πότε πάει αυτός-ή που σου αρέσει και να τρέχεις κι εσύ να γυμναστείς δίπλα του-της  :-) 
 Πάντως οι άντρες να την αποφεύγουν τη σάουνα γιατί βρέθηκε ότι ελαττώνονται τα σπερματοζωάρια!!! 


Ρεπορτάζ για τις ομάδες ΔΙΑΣ

Ρεπορτάζ για τις ομάδες ΔΙΑΣ


Η έξαρση της βίας και της εγκληματικότητας απαιτεί διαρκή αστυνόμευση για να νιώθουμε ασφαλείς. Οι ομάδες ΔΙκυκλης Αστυνόμευσης πραγματικά ανταποκρίνονται ταχύτατα για την καταστολή κάθε εγκληματικής ενέργειας, από ληστείες, συμπλοκές μέχρι και ανθρωποκτονίες. Κάνουν περιπολίες σε όλη την πόλη, από νωρίς το πρωί ως αργά το βράδυ. Μπορείτε να τηλεφωνείτε στο 100 και άμεσα θα βρίσκονται δίπλα σας!


 Ευχαριστώ ιδιαίτερα τον κ. Μιλτιάδη Πουρσανίδη, διευθυντή των ομάδων ΔΙΑΣ και αναπληρωτή διευθυντή άμεσης δράσης Θεσσαλονίκης.


Στο αστυνομικό μέγαρο Θεσσαλονίκης, η μεσημεριανή αλλαγή βάρδιας.





Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

Συγχώρεση

Καλή εβδομάδα!


Με πνεύμα συγχώρεσης...γιατί αν νιώθεις ότι δεν ακολουθείς ελεύθερα τη ροή της ζωής σου, σημαίνει ότι κάτι από το παρελθόν σε δεσμεύει. Βρες τι είναι και άστο να φύγει, τότε καινούριες, έντονες καταστάσεις θα έρθουν στη ζωή σου. Τραγούδα λοιπόν let her/him go και μεταμόρφωσε τη ζωή σου Τ Ω Ρ Α!



Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014

Εκπομπή Χάρμα

Εκπομπή Χάρμα


Από τη σημερινή εκπομπή «Χάρμα». Το κάθε συναίσθημα έχει επιπτώσεις στο σώμα μας. Ανάλογα με το τι νιώθουμε εκκρίνονται διαφορετικές ουσίες, επηρεάζονται οι σκέψεις μας και επομένως οι πράξεις μας. Μάθε να χρησιμοποιείς τη λογική ώστε να τιθασεύεις τα ανεξέλεγκτα συναισθήματά σου, τα οποία μόνο κακό μπορούν να κάνουν στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. 
  Για το πώς επιδρά το συναίσθημα, ο εγωισμός και η λογική στις ερωτικές μας σχέσεις μιλήσαμε με τη Δήμητρα Πάντα, ψυχολόγο.
 Για τον καρκίνο του μαστού μιλήσαμε με τον Τάσο Παπαδόπουλο, χειρουργό, ειδικευμένο στην ογκολογική χειρουργική και τη χειρουργική μαστού. 
Για την ακαδημία σωματοφυλάκων μας ενημέρωσε ο Δημήτρης Γραμματικόπουλος, πρόεδρος και υπεύθυνος εκπαιδευτικών προγραμμάτων στην Bodyguard Academy
Τις αστρολογικές προβλέψεις για την επόμενη εβδομάδα ακούσαμε από τον Χρήστο Άρχο, αστρολόγο. 
Το σημερινό δώρο της κλήρωσης ήταν δείπνο για 2 άτομα, προσφορά της ταβέρνας «Μπουκαδούρα»,  στη Δημητρίου Καραολή 257 Β, δίπλα στο παλιό Αγνό.
 Και το δώρο για τους οδηγούς του Ραδιοταξί Μακεδονία (2310 555 111) που μας ακούνε συνέχεια ήταν μια μπαταρία για το αυτοκίνητο 12 Volt, 55 Ampere, με δυο χρόνια γραπτή εγγύηση, αξίας 73 ευρώ, μια προσφορά της εταιρείας Standard.


Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014

Πίστεψε στον εαυτό σου!

Πίστεψε στον εαυτό σου!



Φιλανθρωπικό πάρτι για το Ίδρυμα Παπάφη

Φιλανθρωπικό πάρτι για το Ίδρυμα Παπάφη


Φίλοι μου, ως Πρόεδρος του Συλλόγου ΟΛΚΟΣ σας ανακοινώνω ότι στις 7/3/14 οργανώνουμε ένα φιλανθρωπικό πάρτι για το Ίδρυμα Παπάφη.
 Θα γίνει λαχειοφόρος αγορά και τα έσοδα θα διατεθούν για την αγορά τροφίμων. Όποιος θέλει μπορεί να προσφέρει κάτι για τη λαχειοφόρο, άλλος να φέρει τρόφιμα και γενικά ό,τι σκεφτείτε επικοινωνείτε μαζί μου. 
Το σημαντικότερο θα είναι η παρουσία σας στο πάρτι, γι’ αυτό μην κανονίσετε κάτι άλλο για 7/3/14 (είσοδος ελεύθερη). 
Ελάτε να κάνουμε τα παιδιά του Παπαφείου να συνεχίσουν να ονειρεύονται!


Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014

Εκδρομή-Αγώνες αυτοκινήτων

Εκδρομή-Αγώνες αυτοκινήτων


Φίλοι μου, θέλετε να πάμε εκδρομούλα; 
Ο Σύλλογος Ολκός το Σάββατο 22/2/14 θα πάει στην πίστα των Σερρών όπου γίνονται αγώνες αυτοκινήτων από το Honda-tech.gr  
Θα νιώσουμε την καρδιά μας να χτυπά δυνατά γιατί η αδρεναλίνη θα ανέβει…αφού θα μας κάνουν και βόλτα οι αγωνιζόμενοι. 
Όποιος ενδιαφέρεται ας επικοινωνήσει μαζί μου. 






Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

Ρεπορτάζ για τις ομάδες ΔΙΑΣ

Ρεπορτάζ για τις ομάδες ΔΙΑΣ


Σήμερα πέρασα τη μέρα μου στο αστυνομικό μέγαρο. Ετοιμάζω ένα δυνατό ρεπορτάζ για την..έξοδο των Δίας. Είναι πραγματικά εντυπωσιακές σκηνές, ιδιαίτερα για όσους μας αρέσουν οι μηχανές! Το ρεπορτάζ είναι γι το Euro Channel. Ευχαριστώ  ιδιαίτερα τον Μιλτιάδη Πουρσανίδη, ο οποίος είναι διευθυντής των ομάδων ΔΙΑΣ & αναπληρωτής διευθυντής στην άμεση δράση Θεσσαλονίκης, για την εξαιρετική φιλοξενία. 


Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014

Ο νάρκισσος

Καλή εβδομάδα!


Καλή εβδομάδα! Με σεμνότητα!!!



 Με αφορμή έναν τύπο που ήρθε στην παρέα μου χθες βράδυ έχω να πω τα εξής: προσπαθούσε απελπισμένα να αυξήσει την αυτοεκτίμησή του προβάλλοντας  τον εαυτό του. Μας έλεγε πόσες γυναίκες τον κυνηγάνε, πόσο εύκολο είναι να βρίσκει μικρούλες στα μπαράκια που συχνάζει και να κοιμάται σχεδόν κάθε βράδυ με άλλη.
Αυτά τα έλεγε ένας τύπος που δε θα του έριχνες δεύτερο βλέμμα αν τον έβλεπες κάπου. Καλά, νομίζετε ότι εμείς οι γυναίκες δεν ξέρουμε πόσο μετράει κάθε άντρας; Δεν ξέρουμε πόσες θα ενδιαφερθούν για την εμφάνισή του ή  πόσες θα τον απορρίψουν λόγω χαρακτήρα; Πόσες θα τον κοιτάξουν και πόσες θα αδιαφορήσουν; Και τι επιπέδου είναι αυτές που θα τον κοιτάξουν;
 Ένα βιβλίο ψυχολογίας να ανοίξει κάποιος, το πρώτο πράγμα που θα διαβάσει είναι ότι όταν προσπαθείς να προβάλεις τον εαυτό σου,  πάσχεις από όχι υπερβολική αυτοεκτίμηση αλλά από πολύ μικρή! Οι άνθρωποι που πιστεύουν στον εαυτό τους δεν επιδιώκουν τον θαυμασμό των άλλων. Αυτοί που πραγματικά έχουν επιτυχία με το άλλο φύλο δεν  έχουν ανάγκη να το διατυμπανίσουν. Εκείνοι που το προσπαθούν, είναι σαν τα παιδάκια που κραυγάζουν να τους δει ο μπαμπάς τους να κάνουν κάτι π.χ. να κολυμπάνε ή να παίζουν μπάλα και να τους πει «μπράβο». Βέβαια κι αυτό είναι μια ανάγκη που πρέπει να ικανοποιηθεί, διαφορετικά δημιουργούνται σοβαρά προβλήματα. Το ξέρετε ότι τα πιο εντυπωσιακά εγκλήματα έγιναν από ανθρώπους  που δεν κατάφεραν να προσελκύσουν την προσοχή των άλλων;
Αυτός ο άνθρωπος, για τον οποίο γράφω σήμερα, είχε τόση έπαρση που φαινόταν  να πίστευε ότι όσες γυναίκες ήμασταν στην παρέα τον θέλαμε… πού να ήξερε ότι εμείς βρήκαμε έναν λόγο να γελάμε κάθε φορά που αναφερόμαστε σ’ αυτόν :-)  Να είναι καλά!

Tips!
-Για να επιτύχεις στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, προσπάθησε να καταλάβεις ότι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος να εντυπωσιάσεις τον άλλον είναι όχι να προβάλεις τον εαυτό σου αλλά να δείξεις ότι εσύ εντυπωσιάστηκες από τον άλλον.
-Αφιέρωσε χρόνο στον άλλον, άκουσέ τον και βρες αφορμές να τον επαινέσεις,  θα δεις πόσο πιο αρμονικές γίνονται οι σχέσεις σου.
 -Μην τσαλαπατάς το εγώ του και μη μειώνεις την αξιοπρέπειά του…αν το κάνεις αυτό, το μόνο που θα λάβεις είναι η οργισμένη αντίδρασή του.
 -Αν πιστεύεις ότι ο άλλος είναι σημαντικός και του το δείχνεις, θα έχεις μεγαλύτερη επιρροή πάνω του.
-Εμπιστέψου τη φωνούλα μέσα σου, δηλαδή το υποσυνείδητό σου το οποίο διαμαρτύρεται κάθε φορά που το αγνοείς. Σου λέει ότι ο άνθρωπος που προσποιείται τον σπουδαίο δεν έχει καλή ιδέα για τον εαυτό του, θα έχει για σένα; Γιατί δε συμβουλεύεσαι τον εσώτερο εαυτό σου;
-Άκουσε με προσοχή τον άλλον όταν σου μιλάει για τις σχέσεις του, ερωτικές ή διαπροσωπικές, οι μικροπρέπειες που διηγείται φανερώνουν περισσότερα για τον ίδιο παρά για αυτούς που αναφέρεται. 

-Τέλος, αν έχεις αγαπήσει έναν τέτοιο άνθρωπο, να θυμάσαι ότι δεν έχεις τη δύναμη να τον αλλάξεις,  μπορείς όμως να του δώσεις τη δύναμη να αλλάξει ο ίδιος τον εαυτό του. Γιατί το πιθανότερο είναι ότι κι εκείνος το αποζητά αλλά δε γνωρίζει τον τρόπο!   

Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2014

Εκπομπή "Χάρμα"

Εκπομπή "Χάρμα"


Από τη σημερινή εκπομπή «Χάρμα». Μιλήσαμε για το παραγωγικό stress στη ζωή μας, για τρόπους με τους οποίους θα κάνουμε τη σχέση μας καλύτερη και τον εαυτό μας πιο αγαπητό, με τη Δήμητρα Πάντα, ψυχολόγο (μεταπτυχιακό στην ψυχανάλυση).  
Τις προβλέψεις της εβδομάδας ακούσαμε από τον  Χρήστο Άρχο, αστρολόγο.
 Όσοι οδηγείτε με μεγάλη ταχύτητα στους δρόμους, πάτε να εκτονωθείτε στην πίστα των Σερρών όπου στις 22/2/14 είναι track day 2014 honda-tech.gr. Ενημερωθήκαμε για όλα από τον Απόστολο Κύρογλου  ο οποίος είναι ο καθολικός συντονιστής της εκδήλωσης. 
Συζητήσαμε με τον Μπάμπη Ιωσηφίδη, τραγουδιστή, για τη δουλειά του και τα επόμενα σχέδιά του. Τα σημερινά δώρα της κλήρωσης ήταν: 1) φαγητό για 2 άτομα από το μεζεδοπωλείο «Μπακάλικο», Ωραιοκάστρου 133, Ηλιούπολη,  2) 1 φιάλη απλό ποτό, που προσφέρει το νυχτερινό κέντρο Avantage, Πολυτεχνείου 14, στα Λαδάδικα. 
Η κλήρωση έγινε όπως πάντα από το ραδιοταξί Μακεδονία (2310 555 111 & 18288 με χρέωση αστικής μονάδας).


Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014

Εκπομπή "Χάρμα"

Εκπομπή "Χάρμα"


Οι νέες εμπειρίες που βιώνουμε προκαλούν στον οργανισμό μας έκκριση μεγαλύτερης ποσότητας ντοπαμίνης κ τεστοστερόνης οπότε νιώθουμε πιο sexy! Ακόμη περισσότερο όταν κάνουμε κάτι νέο  και  extreme, όπως η γρήγορη οδήγηση στην πίστα Σερρών (στις 22/2 είναι το track day 2014 honda-tech.gr).
 Μοναδικές βραδιές μας υπόσχεται ο  Babis Iosifidis στο νυχτερινό  κέντρο που τραγουδάει «Μη μου λες». (https://www.youtube.com/watch?v=29odFHoUMRE)
Αυτά και άλλα πολλά θα συζητήσουμε στην αυριανή εκπομπή «Χάρμα», στο Radio Arena 89,4 στις 12 το μεσημέρι. Μπορείτε να μας βλέπετε αν μπείτε στην ιστοσελίδα www.arenafm.gr και πατήσετε εκεί που λέει LIVE STUDIO.  Να περάσετε καλά απόψε!!


Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014

Προτάσεις για τη βραδιά του Αγίου Βαλεντίνου

Προτάσεις για τη βραδιά του Αγίου Βαλεντίνου


Αύριο έχει πανσέληνο οπότε είναι ευκαιρία να περάσετε μια τέλεια, ρομαντική βραδιά  με τον/την σύντροφό σας. Αν υπάρχει χρόνος και χρήμα κανονίστε μια απόδραση, πάτε σε καινούρια μέρη και βιώστε νέες εμπειρίες. Αυτό θα έχει ως συνέπεια να εκκρίνεται περισσότερη ντοπαμίνη, συνεπώς και τεστοστερόνη οπότε θα νιώθετε πιο sexy και έτοιμοι για ακόλαστο sex!
Φυσικά και στην πόλη αν μείνετε υπάρχουν απεριόριστες δυνατότητες να οργανώσετε μια βραδιά που θα σας μείνει αξέχαστη.
Γυναίκες: Μπορείς να του ετοιμάσεις  ένα ωραίο δείπνο στο σπίτι. Άναψε κεριά αλλά μην το παρακάνεις με τον ρομαντισμό, εστίασε και στο πρακτικό μέρος της βραδιάς που είναι το sex. Κατά τη διάρκεια του δείπνου μπορείς να του στέλνεις  με το βλέμμα σου υποσχέσεις ότι θα ακολουθήσει αχαλίνωτο sex. Μάλιστα, μόλις πιείτε το κρασάκι σας δοκίμασε να του «επιτεθείς» για να του δείξεις πόσο σε παθιάζει σαν άντρας. Η ανταπόκρισή του θα σε καταπλήξει!  
Αν θέλεις να του ανεβάσεις την αδρεναλίνη μπορείς να του κάνεις δώρο εισιτήριο για τον τελικό Grand Prix μοτοσυκλέτας, για αγώνες αυτοκινήτου που διοργανώνονται στην πίστα των Σερρών, για τον επόμενο αγώνα της ποδοσφαιρικής ομάδας που υποστηρίζει, μια διαμονή σε ξύλινο chalet  στο βουνό, δώρα από sex shop. Ακόμη και κάτι πολύ απλό, όπως τα ζάρια που δείχνουν τι πρέπει να του κάνεις ή τι ρούχο να βγάλεις θα τον κάνουν να ζητά απεγνωσμένα το έπαθλο της βραδιάς, δηλαδή το κορμί σου χωρίς ρούχα!
Άντρες: Μπορείς να κανονίσεις ένα ωραίο δείπνο με κεριά σε ένα ωραίο εστιατόριο. Μη τσιγκουνεύεσαι σήμερα, θα της προσφέρεις το καλύτερο κρασί, ένα όμορφο δώρο,  πολλά χάδια και τρυφερές αγκαλιές. Άκουσέ την με προσοχή και κάνε την να νιώθει η βασίλισσα της βραδιάς. Εκείνη θα σε λατρέψει και θα σε κάνει να νιώθεις θεός. Για δώρο έχεις άπειρες επιλογές:  καλλυντικά, κάποιες ώρες σε ένα spa/massage center , ένα iphone με τον όρο να σου στέλνει καυτά και βρώμικα  μηνυματάκια,  μια συνδρομή στο γυμναστήριο το οποίο θα έχει σάουνα, χαμάμ, κομμωτήριο κλπ (για να μη νομίσει ότι της λέτε έμμεσα να χάσει κιλά), εντυπωσιακά εσώρουχα, μια δωροεπιταγή στο αγαπημένο της κατάστημα για ρούχα ή για τσάντα, κοσμήματα, εισιτήριο για ένα ταξίδι που θα της άρεσε να πάτε μαζί. 
Αφεθείτε λοιπόν στη μαγεία της πανσελήνου, απολαύστε το κρασί,  μεθύστε από τις ερωτικές οσμές, νιώστε  τα κορμιά σας  και δεχτείτε την  ευλογία του Αγίου Βαλεντίνου ώστε να υπάρξει μεταξύ σας και συναισθηματική συνένωση!
Tip! Οπωσδήποτε χάρισέ του/της σοκολάτα σήμερα. Περιέχει φαινυλαιθυλαμίνη, μια ουσία που εκκρίνεται όταν είμαστε ερωτευμένοι και μας κάνει να νιώθουμε διέγερση και ευφορία. Θα νιώθει όμορφα τρώγοντας τη σοκολάτα αλλά θα νομίζει ότι οφείλεται στη δική σου παρουσία :-)


Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

Στην ακαδημία σωματοφυλάκων

Στην ακαδημία σωματοφυλάκων


Ότι θα γινόμουν και σωματοφύλακας δεν το πίστευα! Κι όμως παρακολουθώ σεμινάρια στην ακαδημία σωματοφυλάκων. Με εμπιστεύεστε να σας προστατεύω; Μου φαίνεται πολύ sexy idea!!  Αλλά και πρακτική ιδέα: για τους άνεργους είναι μια πολύ καλή λύση!!! Και καλοπληρωμένη δουλειά. Αν δε με προτιμήσετε,  θα προστατεύω τον εαυτό μου, θα νιώθω ασφαλής όπου κι αν βρίσκομαι :-)

   

Μη φοβάσαι να κάνεις λάθος!

Μη φοβάσαι να κάνεις λάθος!


Ας μη φοβόμαστε να κάνουμε λάθη. Εγώ πάντως, μετά από σωρεία λαθών αλλά και μετά από περίσκεψη, πιστεύω ότι είναι επιτυχημένες ενέργειες που μας οδηγούν σ’ αυτό που πραγματικά επιθυμεί η καρδιά μας.  Όπως λέει και το τραγούδι: «απ’ την καρδιά δε γλιτώνεις μ’ ένα ψέμα»…



Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014

Από την κοπή πίτας στο Radio Arena 89,4

Από την κοπή πίτας στο Radio Arena 89,4


Και ξαφνικά βρέθηκα να μιλάω στην εκπομπή του "συναδέλφου" μου για έρωτα...λάθος μέρα, Παρασκευή έπρεπε να με καλέσει που είναι του Αγίου Βαλεντίνου :-)

 "Συνάδελφος": Γιώργος Μύρτσος-ποδοσφαιριστής-ραδιοφωνικός παραγωγός






Καλή εβδομάδα

Καλή εβδομάδα


Καλή εβδομάδα!!
Σας ευχαριστώ όλους για τις πολύ όμορφες ευχές σας! 
Σας στέλνω την αγάπη μου και τα φιλιά μου!



Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014

Εκπομπή Χάρμα 8/2/14

Εκπομπή Χάρμα 8/2/14


 Μιλήσαμε για τη γιορτή των ερωτευμένων με τη Δήμητρα Πάντα, ψυχολόγο, με μεταπτυχιακό στην ψυχανάλυση.  Καλό είναι να γιορτάζουμε, να εκφράζουμε τον έρωτά μας στον αγαπημένο μας και να ανταλλάσουμε δωράκια!  Δημιουργήστε όμως και τη δική σας ιδιαίτερη μέρα που θα γιορτάζετε μόνο οι δυο σας. 
Μάθαμε πώς θα περάσει κάθε ζώδιο την επόμενη εβδομάδα και ιδιαίτερα τη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου από τον Χρήστο Άρχο, αστρολόγο. 
Ενημερωθήκαμε για τις καινούριες πιάτσες των ταξί στην πόλη μας από τον Δημήτρη Καρατάκη, αντιπρόεδρο του σωματείου ταξί Θεσσαλονίκης «ΕΡΜΗΣ». 
Το σημερινό δώρο της κλήρωσης ήταν μια δωρεάν διαμονή στο ξενοδοχείο Galaxy στο Ωραιόκαστρο, για ένα ζευγάρι για τις 14/2/14.
 Φυσικά η κλήρωση έγινε όπως πάντα από το ραδιοταξί Μακεδονία (2310 555 111 & 18288 με χρέωση αστικής μονάδας).


Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014

Εκπομπή "Χάρμα"

Εκπομπή "Χάρμα"


Τι προτιμάτε; Άγιο Βαλεντίνο ή Άγιο Υάκινθο; 
Εγώ λέω να  γιορτάσουμε στις 14/2 που είναι η πιο κοντινή ημερομηνία για να πάρουμε μπόλικα φιλιά από τον σύντροφό μας και φυσικά …το δωράκι μας!
 Πάντως εγώ αύριο στην εκπομπή «Χάρμα» θα δώσω ένα υπέροχο δώρο σε ένα ερωτευμένο ζευγάρι! Θα μάθουμε από τον Χρήστο Άρχο, αστρολόγο, ποια ζώδια θα περάσουν μια υπέροχη βραδιά στη γιορτή των ερωτευμένων. Και όσοι δεν είναι ερωτευμένοι τι πιθανότητες έχουν να βρουν γρήγορα ταίρι; 
Σάββατο 8/2/14 στις 12 το μεσημέρι στο Radio Arena 89,4 (www.arenafm.gr)  




Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

Η επικοινωνία στο ζευγάρι

Η επικοινωνία στο ζευγάρι


Άντρας: Έχεις κάτι;    
 Γυναίκα: Όχι, τίποτα!
Άντρας σκέφτεται: Έχει τέτοιο ύφος που μάλλον έκανα κάτι κακό. Αν μ’ αγαπούσε δε θα ήταν έτσι.
Γυναίκα σκέφτεται: Είμαι χάλια και ούτε τον νοιάζει. Αν μ’ αγαπούσε θα με καταλάβαινε και δε θα με ρωτούσε έτσι ψυχρά και αδιάφορα.

Κάπως έτσι είναι η επικοινωνία σ’ ένα ζευγάρι. Ο καθένας κάνει υποθέσεις και μάλιστα κυρίως αρνητικές. Ο καθένας βλέπει τη μάσκα του άλλου και το αποτέλεσμα είναι η αποξένωση και η διάλυση της σχέσης.

Για να υπάρχει σωστή επικοινωνία και να αρχίσουμε να χτίζουμε σωστά τη σχέση μας πρέπει να υπάρχει ειλικρίνεια, να λέμε αυτό που νιώθουμε και να εκφράζουμε τα συναισθήματά μας. Αυτό που θεωρούμε αυτονόητο, πολλές φορές δεν είναι! 
Συνήθως προσβάλουμε την αυτοεκτίμηση του άλλου από άγνοια ή απροσεξία χωρίς να υπάρχει κακή πρόθεση κι αυτό περιορίζει την καλή επικοινωνία. Ο στόχος μας θα πρέπει να είναι η διαφύλαξη της αυτοεκτίμησης τόσο της δικής μας όσο και του άλλου. Μόνο τότε μπορούμε να πλησιάσουμε τον άλλο ουσιαστικά.


Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014

Εκπομπή Χάρμα

Εκπομπή Χάρμα


Καλή εβδομάδα φίλοι μου!

Από την εκπομπή "Χάρμα" (2/2/14). Δεν υπάρχει λόγος να φοβόμαστε τις αλλαγές, ας έχουμε εμπιστοσύνη στην πορεία της ζωής και ιδιαίτερα στη δύναμή μας. Κανένας δεν μπορεί να μας προσφέρει ασφάλεια παρά μόνο εμείς οι ίδιοι στον εαυτό μας.
Για τον χωρισμό μας μίλησε η Δήμητρα Πάντα, ψυχολόγος με μεταπτυχιακό στην ψυχανάλυση.
Για τις παθήσεις του παχέος εντέρου μας μίλησε η Φανή Παπαλέξη, γαστρεντερολόγος, συνεργάτης της Βιοκλινικής του ομίλου Βιοϊατρική.
Για την επίδραση της μουσικής στην ψυχολογία και τις σωματικές παθήσεις μας μίλησε η Ειρήνη Μωσαϊδου, διευθύντρια του Μουσικού Σχολείου.
Το δώρο της κλήρωσης ήταν ένα δείπνο για δύο άτομα, προσφορά της ταβέρνας "Μπουκαδούρα" (Καραολή Δημητρίου 257Β, δίπλα στο παλιό Αγνό).
Η κλήρωση έγινε μέσα από το ραδιοταξί Μακεδονία (2310 555 111 & 18288 με αστική χρέωση).

  

Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2014

Καλό μήνα!

Καλό μήνα!


Καλό μήνα!! Να είναι ερωτικός και να φέρει ανανέωση στη ζωή μας!

Στις ερωτικές μας σχέσεις είμαστε 100% υπεύθυνοι για αυτά που μας συμβαίνουν, όλα είναι δικές μας επιλογές. Χτίζουμε το μέλλον μας με βάση τις σκέψεις που κάνουμε στο παρόν. Άλλαξε πρότυπα σκέψης και θα δεις τη ζωή σου να μεταμορφώνεται. Ακόμη κι ένας χωρισμός, όσο τραυματικός κι αν είναι,  μπορεί να γίνει η αφετηρία για τη νέα πορεία σου. 
Περισσότερα θα πούμε σε λίγο, στις 12:00 μμ, στην εκπομπή «Χάρμα» στο radio Arena 89,4. Μπορείτε να μας βλέπετε στο www.arenafm.gr