Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014

Εκπομπή Χαρμα

Εκπομπή Χαρμα


Αφού δεν πήγαμε στην εκδρομή στο Bansko κανονίσαμε ωραία κρασοκατάσταση με την παρέα μας στο σπίτι. Μετά την εκπομπή Χαρμα διαλέξαμε τα κρασάκια μας και τώρα τα πίνουμε :-)
Σήμερα μας μίλησε η Δήμητρα Πάντα (ψυχολόγος με μεταπτυχιακό στην ψυχανάλυση) για τρόπους να κάνουμε τις αλλαγές που θέλουμε στη ζωή μας.
Συζητήσαμε με τον Θανάση Κοντονικολάου (γενικό διευθυντή του ΝΟΗΣΙΣ) για τις δραστηριότητες της εταιρείας.
Μάθαμε πολλά ενδιαφέροντα πράγματα για την επιχειρηματικότητα στους νέους, τα προγράμματα του ΟΑΕΔ κλπ από τον Ηρακλή Γωνιάδη, Δρ Οικονομικών Επιστημών.
Το σημερινό δώρο της κλήρωσης ήταν δύο πετσέτες μπάνιου από το κατάστημα με λευκά είδη Tutto per casa, Κομνηνών 4, Πανόραμα.
Η κλήρωση έγινε μέσα από το ραδιοταξί Μακεδονία (2310 555 111, 2310 550 500, 18288).


Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014

Εκπομπή Χάρμα

Εκπομπή Χάρμα


Από τη σημερινή εκπομπή «Χάρμα». Κάντε εκπλήξεις στο σύντροφό σας και θα σας λατρέψει! Όχι μόνο δώρα, μια αλλαγή συμπεριφοράς ή εμφάνισης μπορεί να είναι πιο ωραία έκπληξη!
 Με τη Δήμητρα Πάντα, ψυχολόγο με μεταπτυχιακό στην ψυχανάλυση μιλήσαμε για τρόπους να ανεβάζουμε τη διάθεσή μας και να διατηρούμε την αποφασιστικότητά μας ώστε να επιτύχουμε τις αλλαγές που σκοπεύουμε να κάνουμε το 2014.
 Με τη Σαλώμη Ρωμανού, ειδική γενικής ιατρικής   μιλήσαμε για τον βελονισμό. Το ξέρατε ότι βοηθά ακόμη και στην ερωτική απογοήτευση ή στη βελτίωση των σχέσεων;
 Στη σημερινή κλήρωση το δώρο ήταν μια συνεδρία για ηλεκτροβελονισμό. Όπως πάντα έγινε μέσα από το ραδιοταξί Μακεδονία (2310 555 111 & 18288 με αστική χρέωση).


Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2014

Εκδρομή στο Bansko

Εκδρομή στο Bansko


Τι λέτε για μια εκδρομούλα στο Bansko; Ο Ολκός στις 25-26/1 θα βρίσκεται εκεί! Ελάτε μαζί μας και θα περάσουμε τέλεια. Ο Μάκης και ο Μίλτος που διοργανώνουν την εκδρομή μάς υπόσχονται αξέχαστες στιγμές. Θα μείνουμε σε πολυτελές ξενοδοχείο και θα απολαύσουμε χιόνι και spa! (Tο διήμερο κοστίζει 50 ευρώ ενώ το τριήμερο 70 ευρώ).  Αναλυτικά το πρόγραμμα μπορείτε να το δείτε παρακάτω. Όσοι  ενδιαφέρεστε επικοινωνείτε μαζί μου να κανονίσουμε ωραία παρεούλα.



Πρόγραμμα για 3ήμερο

Παρασκευή 24/1/2014: Αναχώρηση στις 16:00 από το τουριστικό γραφείο (Ωραιοκάστρου 129, Σταυρούπολη) με λεωφορεία πολυτελείας. Πορεία για τα σύνορα (Προμαχώνας), έλεγχος διαβατηρίων (απαραίτητη η παρουσία ταυτότητας) και άφιξη στο ξενοδοχείο 4 αστέρων Mountain Paradise Apart Hotel. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Ελεύθερος χρόνος.  

Σάββατο 25/1/14: Πρωινό στο ξενοδοχείο (περιλαμβάνεται στην τιμή). Ελεύθερος χρόνος. Snowboard/Ski, ψώνια, καφέ στο χιονοδρομικό, ταβερνάκι και το βράδυ έξοδος!

Κυριακή 26/1/14: Πρωινό στο ξενοδοχείο (περιλαμβάνεται στην τιμή). Ελεύθερος χρόνος. Αναχώρηση από το ξενοδοχείο στις 14:30 και επιστροφή με στάση στο Σαντάνσκι για ψώνια, φαγητό, καφέ.

Πρόγραμμα για 2ήμερο

Σάββατο 25/1/14: Αναχώρηση ώρα 07:00 από το τουριστικό γραφείο (Ωραιοκάστρου 129, Σταυρούπολη) με λεωφορεία πολυτελείας. Πορεία για τα σύνορα (Προμαχώνας), έλεγχος διαβατηρίων (απαραίτητη η παρουσία ταυτότητας) και άφιξη στο ξενοδοχείο 4 αστέρων Mountain Paradise Apart Hotel. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Ελεύθερος χρόνος.  Ταβερνάκι και βραδινή έξοδος! 

Κυριακή 26/1/14: Πρωινό στο ξενοδοχείο (περιλαμβάνεται στην τιμή). Ελεύθερος χρόνος. Αναχώρηση από το ξενοδοχείο στις 14:30 και επιστροφή με στάση στο Σαντάνσκι για ψώνια, φαγητό, καφέ.

Η εκδρομή περιλαμβάνει επίσης απεριόριστη χρήση πισίνας, σάουνας, χαμάμ πλην του μασάζ που είναι έξτρα!

Τηλ. επικοινωνίας
Μάκης: 6986 118 819
Μίλτος: 6947 59 77 55

Το πιο εύκολο flirt

Το πιο εύκολο flirt


Το πιο εύκολο flirt γίνεται στο γυμναστήριο. Εκεί κάνουμε πολύ εύκολα γνωριμίες. Αν δούμε λοιπόν κάποιον που μας αρέσει του ζητάμε να κάνει κάτι για μας, για παράδειγμα να ρυθμίσει το μηχάνημα για τους γλουτούς ώστε να μπορέσουμε να το χρησιμοποιήσουμε. Και μετά όλα κυλούν από μόνα τους. Τον ρωτάμε αν έρχεται καιρό στο γυμναστήριο, αν μένει κοντά και ό,τι άλλο θέλουμε ώστε να συνεχιστεί η κουβέντα. Δοκιμάστε το! Πάντα πιάνει. Καλή επιτυχία!!!


Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2014

ACT-Ραδιοταξί Μακεδονία

ACT-Ραδιοταξί Μακεδονία


Σήμερα κάναμε αρκετή δουλίτσα με την ομάδα από το Αμερικανικό Κολλέγιο για το Ραδιοταξί Μακεδονία (2310 555 111). Διοργανώνουμε αρκετές εκδηλώσεις για Ιανουάριο και Φεβρουάριο. Θα σας καλέσουμε όλους! Περιμένουμε και τις δικές σας προτάσεις για βελτίωση των υπηρεσιών μας ώστε να μας προτιμάτε. Τι πιστεύετε ότι θα πρέπει να καλυτερεύσουμε ώστε να είστε απόλυτα ευχαριστημένοι όταν παίρνετε ταξί;




Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2014

Καλό σαββατοκύριακο!

Καλό σαββατοκύριακο!


Σας εύχομαι καλό σαββατοκύριακο…με ηδονή…όπως την ορίζει ο Χαλίλ Γκιμπράν: «Όταν αρνείστε στον εαυτό σας την ηδονή, το μόνο που κάνετε είναι να αποθηκεύετε τον πόθο στο εσωτερικό της ύπαρξής σας. Ποιος ξέρει αν αυτό που παραλείπετε σήμερα θα περιμένει αύριο; Ακόμα και το σώμα σας γνωρίζει την ανάγκη του και δεν ξεγελιέται. Το σώμα σας είναι η άρπα της ψυχής σας, κι εξαρτάται από σας αν η άρπα αυτή θα βγάλει γλυκιά μουσική ή μπερδεμένους ήχους. Η ηδονή είναι ένα τραγούδι ελευθερίας, τραγουδήστε το με όλη την καρδιά σας αλλά μη χάσετε τις καρδιές σας στο τραγούδι της.»  


Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2014

Λέμε ναι στο μασάζ!

Λέμε ναι στο μασάζ!


Δε θα θέλατε να ήσασταν στη θέση της; Να νιώσετε ηρεμία και χαλάρωση; Σας το συστήνω ανεπιφύλακτα. Έκανα χθες ένα ωραίο μασαζάκι σε συνδυασμό με ηλεκτροβελονισμό. Δοκιμάστε το, είναι τέλειο!! Και είναι μια πολύ καλή ιδέα να το κάνετε δώρο στο/η σύντροφό σας. Θα σας λατρέψει!


Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2014

Ανταλλάξτε βλέμματα!

Ανταλλάξτε βλέμματα! 


Καλημέρα!!

 Ένα βλέμμα πολλές φορές ξεκουφαίνει αγαπητοί φίλοι! Τα λέει όλα! Έτσι λοιπόν, αντί να πάμε σε ένα μπαράκι και να μιλάμε κοιτάζοντας μόνο το φίλο ή τη φίλη μας ας ρίξουμε μια ματιά γύρω μας. Κάποιος/α θα μας κοιτάζει, οπότε ρίχνουμε κι εμείς κάποια βλέμματα στο άτομο που θα τραβήξει το ενδιαφέρον μας. Κι αν δούμε ανταπόκριση ξεκινάμε τη διαδικασία της αποπλάνησης. Καλή επιτυχία!!


Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2014

Καλό τριήμερο!!

Καλό τριήμερο!!


Ό,τι δημιουργήθηκε στον κόσμο ξεκίνησε από μια σκέψη. Οι σκέψεις γίνονται συναίσθημα και πράξη. Ας έχουμε λοιπόν τις πιο όμορφες σκέψεις στο μυαλό μας και πάμε μια εκδρομούλα να δούμε φύση. Να περάσετε καλά!! Καλό τριήμερο!!


Καλή χρονιά!!

Καλή χρονιά!!


Εύχομαι το 2014 να κυλάει σαν την αριθμητική: οι χαρές να προστίθενται, τα κέρδη να πολλαπλασιάζονται, οι δυσκολίες να αφαιρούνται και η αγάπη να μένει αδιαίρετη!