Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013

Γίνε ο χορογράφος της ζωής σου!

Γίνε ο χορογράφος της ζωής σου!


Καλή εβδομάδα φίλοι μου!

Οι περισσότεροι από μας είμαστε σαν χορευτές που περνάνε τη ζωή τους χορεύοντας τα βήματα που μας μαθαίνουν οι άλλοι, αυτοί που γνωρίζουμε, αυτοί που συναναστρεφόμαστε. Τώρα που το 2013 πλησιάζει στο τέλος, εύχομαι να μπορέσουμε όλοι να επανεξετάσουμε το παρελθόν μας και από δω και πέρα να γίνουμε οι χορογράφοι της ζωής μας, χορεύοντας στον σκοπό που θα συνθέσουμε οι ίδιοι.



Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2013

Καλημέρα!

Καλημέρα!


Καλημέρα!!!...λίγο καθυστερημένα :-)
Γιορτινές μέρες είναι, ας δώσουμε απλόχερα ζεστές καλημέρες και αυθεντικά χαμόγελα!

"Το αίσθημα της μοναξιάς δεν οφείλεται στον τόπο, όσο στον άνθρωπο. Ένας άνθρωπος πολύ συχνά αρκεί για να γεμίσει την ερημιά. Είναι εκείνος που θα έρθει πρόσχαρος από την αντικρινή όχθη και θα σου πει μια ζεστή καλημέρα. Το πόσο την έχει διψάσει η εποχή μας αυτή την ανυστερόβουλη καλημέρα δε λέγεται!" 
                           Ι. Μ. Παναγιωτόπουλος



Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2013

Μη χάνεις στιγμή!

Μη χάνεις στιγμή!



Να περνάτε όσο το δυνατό καλύτερα στο τώρα...οπότε ελάτε να παίξουμε χιονοπόλεμο :-)

Το είπε και ο Φραγκλίνος: "το χθες δεν επανέρχεται, το αύριο δεν είναι εξασφαλισμένο. Μόνο το σήμερα είναι δικό σου, εάν χρονοτριβήσεις θα το χάσεις κι αυτό".

Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου 2013

Χρόνια πολλά

Καλά Χριστούγεννα!!


Χρόνια πολλά φίλοι μου! Με υγεία και χαρά!!
Ελπίζω να είστε στο κλίμα των ημερών...εγώ πάντως προσαρμόστηκα καλά :-)







Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2013

Για το γάμο..

Για το γάμο..


«Ερευνώντας τον σημερινό κόσμο φτάνουμε σε ένα περίεργο συμπέρασμα: όσο πιο πολιτισμένοι γίνονται οι άνθρωποι τόσο λιγότερο ικανοί φαίνονται για μια ισόβια ευτυχία με έναν σύντροφο. Το να πεις ότι είναι καθήκον σου να αγαπάς το τάδε άτομο είναι ο πιο σίγουρος τρόπος για να κάνεις έναν άνθρωπο να μισήσει τον σύντροφό του. Ο έρωτας μπορεί να ανθίσει εφόσον είναι ελεύθερος και αυθόρμητος. Δεν πρέπει να υπάρχει παρέμβαση στην αμοιβαία ελευθερία. Πρέπει να υπάρχει η πιο ολοκληρωτική σωματική και ψυχική οικειότητα. Και πρέπει να υπάρχει κάποια ομοιότητα αντιλήψεων σε σχέση με διάφορες αξίες. Όταν υπάρχουν όλες αυτές οι προϋποθέσεις πιστεύω ότι ο γάμος είναι η ωραιότερη και σπουδαιότερη σχέση που μπορεί να υπάρχει ανάμεσα σε δύο ανθρώπινα όντα.»

Bertrand Russel




Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2013

Στο Κρατικό Θέατρο

Στο Κρατικό Θέατρο


Μια συγκλονιστική ερμηνεία! Στην πρεμιέρα του έργου "Γράμμα σε ένα παιδί" πραγματικά συγκινήθηκα. Αξίζει να δείτε αυτή την παράσταση. Όποιος ενδιαφέρεται να πάμε ομαδικά με τον ΟΛΚΟ (μειωμένο εισιτήριο) ας επικοινωνήσει μαζί μου.



Στη φωτογραφία είμαστε με τον Γιάννη Βούρο, διευθυντή του ΚΘΒΕ

Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013

Εκπομπή "Χάρμα"

Εκπομπή "Χάρμα"


Από τη σημερινή εκπομπή «Χάρμα».

Συζητήσαμε τη διαφορά μεταξύ έρωτα και αγάπης με την Έλενα Πόπτση, ψυχολόγο.

Πλησιάζουν Χριστούγεννα και μπορούμε να εκδηλώσουμε την αγάπη μας προσφέροντας κάτι στο παιδικό χωριό στο Φίλυρο. Για τους τρόπους προσφοράς μάς μίλησε ο Λουκάς Ίσαρης, διευθυντής του παιδικού χωριού (τηλ: 2310678460).

 Αυτές τις γιορτινές μέρες θέλουμε να διασκεδάσουμε αλλά και να κοιμηθούμε καλά ώστε να ξεκουραστούμε. Για τις αϋπνίες και τρόπους αντιμετώπισης συζητήσαμε με τον Κώστα Λυσίτσα, νευρολόγο.

Εμείς θα φύγουμε διακοπές αλλά οι κακοποιοί θα εργάζονται σκληρά! Για το πόσο ασφαλείς θα πρέπει να νιώθουμε, μιλήσαμε με τον Μιλτιάδη Πουρσανίδη, διευθυντή των ομάδων ΔΙΑΣ & αναπληρωτή διευθυντή άμεσης δράσης Θεσσαλονίκης.

 Το σημερινό δώρο της κλήρωσης ήταν ένα μαργαριταρένιο βραχιόλι, προσφορά του ηλεκτρονικού κοσμηματοπωλείου www.akoya.gr. Επίσης άλλοι δύο τυχεροί κέρδισαν προσκλήσεις για το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδας. Η κλήρωση έγινε μέσα από τα ραδιοταξί Μακεδονία (2310 555 111).

Φεύγω για διακοπές και τα λέμε ξανά μαζί στο Radio Arena 89,4 στις 11/1/14. Καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο & δημιουργικό το 2014!!   


Στη φωτογραφία είμαστε με τον Μιλτιάδη Πουρσανίδη, διευθυντή των ομάδων ΔΙΑΣ & αναπληρωτή διευθυντή άμεσης δράσης Θεσσαλονίκης.

Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013

Εκπομπή "Χάρμα"

Εκπομπή "Χάρμα"


Ποιες είναι οι διαφορές ανάμεσα στον έρωτα και στην αγάπη; Τι πράξεις αγάπης μπορούμε να κάνουμε ώστε να νιώσουμε το πνεύμα των Χριστουγέννων; Πώς θα εξασφαλίσουμε έναν καλό ύπνο ώστε να ξεκουραστούμε στις διακοπές μας; Πόσο ασφαλείς μπορούμε να νιώθουμε τώρα που θα φύγουμε από Θεσσαλονίκη για τους γιορτινούς προορισμούς μας; Όλα αυτά θα συζητήσουμε στην αυριανή εκπομπή «Χάρμα» στις 12 το μεσημέρι στο radio Arena 89,4. Το δώρο της κλήρωσης θα είναι ένα μαργαριταρένιο βραχιόλι! Μην το χάσετε!!


Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013

Εκπομπή ΧαρΜα

Εκπομπή ΧαρΜα


Από τη σημερινή εκπομπή ΧαρΜα. 
Το βράδυ σας περιμένουμε με κέφι και γιορτινή διάθεση στο πάρτι μας, στο bar Screen, στο Εμπορικό Κέντρο Μακεδονία. Θα έχουμε δώρα για 20 τυχερούς!

Σήμερα είπαμε τρόπους με τους οποίους μπορούμε να κάνουμε κάποιον να μας ερωτευτεί. Αποκτήστε επιστημονικές γνώσεις για τον έρωτα, μάθετε όσο το δυνατό περισσότερα για το άτομο που σας ενδιαφέρει, εμφανιστείτε ως το άτομο που θα του καλύψει τις υποσυνείδητες ανάγκες του, προσφέρετέ του υπέροχο και άφθονο σεξ και θα σας λατρέψει!!


Μιλήσαμε για τριχόπτωση, απώλεια μαλλιών και τρόπους αντιμετώπισης του προβλήματος με τον Χρήστο Χρηστάκη, χειρουργό, Δρ Ιατρικής. Για επιχειρηματικότητα μιλήσαμε με τον Θανάση Μπελίδη, καθηγητή στο ΑΤΕΙΘ. Στη σημερινή κλήρωση είχαμε δωράκια από την εταιρεία Μαλαματίνα. Και φυσικά η κλήρωση έγινε μέσα από το ραδιοταξί Μακεδονία (2310 555 111 & 18288 με χρέωση αστικής μονάδας).


Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013

Εκπομπή ΧαρΜα

Εκπομπή ΧαρΜα


Πώς θα κάνουμε κάποιον να μας ερωτευτεί; Υπάρχουν τεχνικές που αν τις ακολουθήσουμε το άτομο που μας ενδιαφέρει θα μας λατρέψει. Ωστόσο δεν είναι εύκολο να ρίχνουμε βελάκια όπως ο θεός Έρωτας. Για να γίνουμε καλοί τοξότες χρειάζεται πολλή εξάσκηση!! Και φυσικά να αναδείξουμε την επιχείρηση που λέγεται «εαυτός μας». Γι αυτό θα μιλήσουμε και για επιχειρηματικότητα με τον κ. Θ. Μπελίδη, καθηγητή του ΑΤΕΙΘ. Όλα αυτά στην αυριανή εκπομπή ΧαρΜα, στις 12 το μεσημέρι, στο Radio Arena 89,4 (www.arenafm.gr)




Χριστουγεννιάτικο Πάρτι!!!


Χριστουγεννιάτικο Πάρτι!!!

Το Σάββατο 14/12/13 θα γίνει το χριστουγεννιάτικο πάρτι μας, στις 10:30 μμ στο bar Screen, στο Εμπορικό Κάντρο Μακεδονία. Σας περιμένουμε όλους με κέφι και γιορτινή διάθεση!
Διοργανωτές: Εκπομπή ΧαρΜα, Σύλλογος ΟΛΚΟΣ, Ραδιοταξί Μακεδονία.
Ζωντανή μουσική από τον τραγουδιστή Χρήστο Ασλάνη.
Ο καθένας πληρώνει το ποτό του, δεν υπάρχει είσοδος.

Θα γίνει λαχειοφόρος αγορά και θα κληρωθούν τα παρακάτω δώρα:

1) Λεύκανση δοντιών με laser  από τη Χρυσούλα Ανδρέου, Οδοντίατρο, μετεκπαιδευθείσα στην Αισθητική Οδοντιατρική του παν/μίου της Ν. Υόρκης. Καρόλου Ντηλ 21, 2310 229 103
2) Μια διαμονή στην Καλαμπάκα για 2 άτομα στο ξενοδοχείο Famissi Hotel.
3) 5 καθαρισμοί δοντιών από τον Ιωάννη Καραγκούνη, Χειρουργό Οδοντίατρο, Μαντινείς 73 (Μαρτίου), 2310 302 747
4)    4 δωρεάν προσκλήσεις για τη χρήση του spa (σάουνα, χαμάμ, τζακούζι, πισίνα) καθώς και για τη χρήση του γυμναστηρίου στο ξενοδοχείο Egnatia Palace Hotel.
5) 2 γυναικεία κουρέματα και 1 ανδρικό κούρεμα στο κομμωτήριο «Χρις Αλις», Π. Συνδίκα 12, 2310 857 565
6) 1 ανδρικό κούρεμα, 1 παιδικό κούρεμα και 1 γυναικείο χτένισμα στο κομμωτήριο «Αλεγρια», Ζαλοκώστα 2 (πεζόδρομος), 2310 810 645
7) 1 φουλάρι από το κατάστημα γυναικείων ενδυμάτων «MOVE», Βενιζέλου 7, Τριανδρία, 2310 947 572
8)  1 μπουκάλι κρασί από το café bar Screen

Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013

Γυναίκες οδηγοί!!

Γυναίκες οδηγοί!! 


Τα δύο φύλα διαφέρουν σημαντικά, ακόμη και στον εγκέφαλό τους. Έχουν βρεθεί σημαντικές διαφοροποιήσεις σε κάποιες περιοχές του εγκεφάλου που σχετίζονται με τον τρόπο που σκέφτονται, που βιώνουν τα συναισθήματα, τη μαθηματική λογική, την αντίληψη του χώρου ακόμη και του ήχου. Οι άντρες υπερέχουν στις χωρικές ικανότητες γιατί εξελίχθηκαν ως κυνηγοί, έχουν πολύ καλά αναπτυγμένη την περιοχή του εγκεφάλου που σχετίζεται με τις ικανότητες αυτές. Η γυναίκα το μόνο θήραμα που κυνηγούσε ήταν ο άντρας οπότε δε χρειάστηκε να αναπτύξει ούτε τη χωρική ικανότητα ούτε τον προσανατολισμό. Γι' αυτό δεν οδηγούμε καλά!!!

Δείτε το απίστευτο βιντεάκι με γυναίκες οδηγούς!



Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013

Ομιλία

Ομιλία


Αύριο το πρωί θα είμαι ομιλήτρια στην ακόλουθη εκδήλωση. Θα μιλήσω για φυτικά καλλυντικά και σαπούνια.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ


10:30-11:00 Προσέλευση-Εγγραφές
11:00-11:15 Καλωσόρισμα
Αναπληρωτής Πρόεδρος ΑΤΕΙΘ -Π. Τζιώνας
Πρόεδρος Τμήματος Αισθητικής και Κοσμητολογίας,- Ι. Λεωνταρίδου
11:15-11:30 ‘’Οι δράσεις τηςΜοΚΕ του ΑΤΕΙΘ’’-Α. Μπελίδης,Υπ.Μο.Κ.Ε. ΑΤΕΙΘ
11:30-11:45‘’Φυτικά Καλλυντικά και σαπούνια’’, - Χ.Ζήκα, Χημικός –Δρ. Φαρμακευτικής
11:45-12:00‘’Παρουσίαση του Συνεταιρισμού Μυγδωνίας’’ - Σ. Γκουδίνογλου
12:00-12:15‘’Καινοτομείν’’ Ι. Πάσας, Σύμβουλος Πληροφορικής
12:15-12:30 1η Ομάδα Φοιτητών ‘’Ανακύκλωση στην υπηρεσία της ομορφιάς – Καλλυντική κρέμα προσώπου από φράουλες’’
12:30-12:45 2ηΟμάδα Φοιτητών ‘’Πεντάνευρο - Η μητέρα των φυτών’’
12:45-13:00 3ηΟμάδα Φοιτητών ‘’Τσάι από φύλλα και κουκούτσια κυδωνιού’’

13:00-13:30 Ερωτήσεις-Συζήτηση



Χριστουγεννιάτικο πάρτι!!

Χριστουγεννιάτικο πάρτι!!


Το κύριο δώρο της κλήρωσης φέτος θα είναι μια λεύκανση δοντιών με laser. Έτσι θα δείχνετε πιο όμορφοι, πιο νέοι και πιο ελκυστικοί. Η λεύκανση θα γίνει από τη Χρυσούλα Ανδρέου, οδοντίατρο, μετεκπαιδευθείσα στην Αισθητική Οδοντιατρική του Πανεπιστημίου της Ν. Υόρκης . Καρόλου Ντηλ 21, 2310229103
Σας περιμένουμε λοιπόν στις 14/12/13, στις 10:30 μμ στο bar Screen, στο εμπορικό κέντρο Μακεδονία.

Διοργανωτές: Εκπομπή ΧαρΜα, Σύλλογος Ολκός, Ραδιοταξί Μακεδονία. Ζωντανή μουσική από τους τραγουδιστές Χρήστο Ασλάνη και Maria Stefans. (Ο καθένας πληρώνει το ποτό του, δεν υπάρχει είσοδος).


Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2013

Εκπομπή ΧαρΜα

Εκπομπή ΧαρΜα


Στη σημερινή εκπομπή ΧαρΜα είπαμε πώς θα σαγηνεύσετε το άτομο που σας αρέσει. Δείξτε του ενδιαφέρον, ότι νοιάζεστε…εκείνο θα σας θεωρήσει πολύ έξυπνο που αναγνωρίσατε την αξία του και θα σας ερωτευτεί για την εξυπνάδα σας :-)  Ο Αναγνώστης Καλβουρτζής, Χημ. Μηχανικός, Διευθυντής Παραγωγής στη «Μαλαματίνα» μας μίλησε για τη διαφορά της ρετσίνας από το κρασί και για τον τρόπο παραγωγής της. Ο Γιάννης Τριανταφυλλίδης, γυναικολόγος-μαιευτήρας, Διδάκτορας Ιατρικής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου, μας μίλησε για τα αφροδίσια νοσήματα και ειδικά για τα κονδυλώματα. Το σημερινό δώρο της κλήρωσης ήταν 1 μπουκάλι κρασί στο bar-restaurant «Ορίζοντες» στο roof garden του ξενοδοχείου Electra Palace. Η κλήρωση έγινε όπως πάντα μέσα από το Ραδιοταξί Μακεδονία (2310 555 111 & 18288)  


Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2013

Εκπομπή ΧαρΜα

Εκπομπή ΧαρΜα


Θέλετε να κάνετε το άτομο που σας ενδιαφέρει να σας τραγουδάει το "Do you love me?". Ακούστε την αυριανή εκπομπή ΧαρΜα και θα πάρετε αρκετές ιδέες. Στις 12 το μεσημέρι στο radio Arena 89,4 (www.arenafm.gr). 
Καλό βράδυ!



ALPHA 96,5 - Ραδιοταξί Μακεδονία

ALPHA 96,5 - Ραδιοταξί Μακεδονία


Μια νέα συνεργασία ξεκινά!!
Ράδιο ALPHA 96,5-Ραδιοταξί Μακεδονία. Θα σας ενημερώνουμε για την κίνηση στους δρόμους ώστε να μετακινείστε χωρίς καθυστερήσεις. Με τον διευθυντή του ραδιοφώνου Σπύρο Χαριτάτο.


Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2013

Επιχείρηση σχέση-γάμος

Επιχείρηση σχέση-γάμος


Στο μάρκετινγκ το «όραμα» μετρά περισσότερο από ποτέ. Πρέπει να έχεις την ικανότητα να πας πέρα από τα στοιχεία που έχεις τώρα και να κάνεις μια ορθή εικασία. Η διαίσθηση κατέχει σημαντική θέση πλέον στον επιχειρηματικό κόσμο. Γιατί έτσι υπάρχει συντονισμός με τα συναισθήματα που είναι η πιο σημαντική δύναμη. Το να στηρίζεσαι μόνο σε δεδομένα σε οδηγεί πάντα στην αβεβαιότητα. Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και με τις ερωτικές σχέσεις. Όταν η διαίσθησή σου λέει ότι είσαι με το κατάλληλο άτομο, όταν πιστεύεις στο σύντροφό σου, θα έχεις τη διάθεση να αγωνιστείς για τη σχέση, θα υπομένεις, θα υπερνικήσεις όλες τις δυσκολίες και τις αντιξοότητες και η σχέση θα αντέξει στον χρόνο. Όταν η επιλογή γίνεται με βάση τα δεδομένα ομορφιά, σπίτι, αυτοκίνητο, χρήματα, θέση εργασίας κλπ τα οποία είναι πραγματικότητα τώρα αλλά πιθανά να μην είναι σε δύο χρόνια, είναι βέβαιο ότι η «επιχείρηση» σχέση ή γάμος δε θα επιβιώσει.   


Περισσότερα σχετικά θέματα μπορείτε να βρείτε στη σελίδα μου στο facebook: 

Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013

Αλήθειες ή όχι;

Αλήθειες ή όχι;


Ένας άνθρωπος είχε μια άσχημη κόρη και την πάντρεψε με έναν τυφλό γιατί κανένας άλλος δεν την έπαιρνε. Ένας γιατρός προσφέρθηκε να αποκαταστήσει την όραση του τυφλού αλλά ο πατέρας δεν τον άφησε γιατί φοβήθηκε ότι θα χώριζε την κόρη του. Πρόκειται για μια ιστορία του σούφι Σααντί που έτσι εξηγεί ότι κάποια μυστικά που αποκαλύπτονται πρόωρα μπορούν να προκαλέσουν βλάβη παρά καλό. Αν ο δέκτης δεν είναι έτοιμος δε θα μπορέσει να δεχτεί την αλήθεια που του προσφέρεις. Κάτι ανάλογο συμβαίνει και με τις ερωτικές σχέσεις. Χρειάζεται διάκριση σε αυτά που φανερώνουμε στο σύντροφο, ιδιαίτερα στην αρχή μιας σχέσης. Κάτι που θα του εξιστορήσουμε από τη ζωή μας μπορεί να κλονίσει την εμπιστοσύνη του, μπορεί να τον απομακρύνει ή να τον τρομάξει.


Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013

Παγκόσμια ημέρα κατά του aids

Παγκόσμια ημέρα κατά του aids


Καλό μήνα!!

Σήμερα είναι παγκόσμια ημέρα κατά του aids. Ας προφυλάξουμε τον εαυτό μας όσο γίνεται. Επειδή οι άνδρες δεν προσέχουν και πολύ η γυναίκα πρέπει να επιμένει πάντα για προφύλαξη. Αυτό φαίνεται και από τα στατιστικά δεδομένα: τo 2012 δηλώθηκαν 1180 περιστατικά, εκ των οποίων 1001 (84,8%) ήταν άνδρες και 179 (15,2%) γυναίκες.