Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

Αδρεναλίνη + Τεστοστερόνη = Sex

Αδρεναλίνη + Τεστοστερόνη = Sex





Όταν δοκιμάζετε καινούριες σεξουαλικές εμπειρίες αυξάνεται η αδρεναλίνη η οποία επηρεάζει τις χημικές ουσίες του εγκεφάλου μας που σχετίζονται με τον έρωτα κι αυτές με τη σειρά τους επηρεάζουν τα επίπεδα της τεστοστρεόνης με αποτέλεσμα την μεγαλύτερη σεξουαλική επιθυμία. Πυροδοτείστε λοιπόν τη χημεία της λαγνείας στο σώμα σας! 

Τεχνική σαγήνης

Τεχνική σαγήνης

 


Ο πόθος είναι δύσκολο να ελεγχθεί. Το πιθανότερο είναι ότι μόλις ικανοποιηθεί θα πάψει να υπάρχει. Γι’ αυτό μην προσπαθείτε να διεγείρετε τέτοια πρόσκαιρα συναισθήματα. Είναι πιο αποτελεσματικό να δημιουργήσετε σαγήνη, μαγεία, έκσταση, έρωτα…ένας ερωτευμένος άνθρωπος παραδίνεται στα χέρια σας άνευ όρων. Ο σαγηνευτής δε βιάζεται αλλά δεν περιμένει, δεν αφήνει τίποτα στην τύχη. Όπως ο καλός στρατηγός, σχεδιάζει, καταστρώνει στρατηγικές και στοχεύει στην αδυναμία του στόχου. Η σαγήνη είναι ένα παιχνίδι ψυχολογίας, ένας τρόπος διείσδυσης στο μυαλό του άλλου ώστε να βρίσκεστε πάντα εκεί, να σας φαντασιώνεται και να επιθυμεί να γίνετε ο κατακτητής του σώματός του.

Στα πρώτα ραντεβού

Στα πρώτα ραντεβού


Είναι γεγονός ότι οι σπουδαίοι άνθρωποι είναι πολύ πιο απλοί και φιλικοί ενώ οι μετριότητες το αντίθετο, αφού με κάποιον τρόπο πρέπει να αποδείξουν τη σπουδαιότητά τους…αλλιώς κανείς άλλος δε θα την ανακάλυπτε. Ιδιαίτερα λοιπόν στις πρώτες συναντήσεις σας με το πρόσωπο που επιθυμείτε, αποφύγετε να δείξετε εσείς πόσο σημαντικοί είστε και αφήστε τον άλλον να σας ανακαλύψει.

Η γοητεία της φωνής

Η γοητεία της φωνής

 


Μια αντιπαθητική φωνή κι ένας συγκεχυμένος λόγος μπορούν να σπάσουν νεύρα!  Οι ωραιότερες σκέψεις όταν εκφράζονται έτσι δε θα έχουν τα αναμενόμενα αποτελέσματα. Αντίθετα οι πιο ασήμαντες λέξεις φαίνεται να αποκτούν γοητευτικό χρώμα όταν προφέρονται με σωστή άρθρωση και τον κατάλληλο τόνο από μια αρμονική φωνή.  Εξασκηθείτε ώστε να αποκτήσετε ευδιάκριτη και καθαρή ομιλία.

Η ομορφιά της συμμετρίας

Η ομορφιά της συμμετρίας


Ακόμη και σήμερα εξακολουθούμε να επιλέγουμε με τα ίδια κριτήρια όπως και οι αρχαίοι πρόγονοί μας. Οι άντρες λόγου χάρη προτιμούν γυναίκες με καμπύλες, πλούσιο στήθος, σαρκώδη χείλη,  καθαρό δέρμα και ψηλά ζυγωματικά οστά που είναι εξωτερικά σημάδια ότι η γυναίκα είναι υγιής και γόνιμη. Αν και οι γυναίκες δείχνουν προτίμηση για άντρες πλούσιους ή με υψηλή κοινωνική θέση δε μένουν ποτέ ασυγκίνητες στην ομορφιά του άντρα.
Ένας άλλος παράγοντας που αποτελεί βασικό στοιχείο ομορφιάς είναι η συμμετρία. Τόσο οι άντρες όσο και οι γυναίκες δείχνουν μια έντονη προτίμηση για άτομα που η δεξιά και η αριστερή πλευρά τους ταιριάζουν απόλυτα. Άνθρωποι λοιπόν με συμμετρικό πρόσωπο και σώμα φαίνονται πιο ελκυστικοί και πιο όμορφοι.
Μελέτες που έχουν γίνει έδειξαν ότι οι άνθρωποι που θεωρούνται γενικά ως όμορφοι τα πάνε καλύτερα με τους γονείς και τους δασκάλους τους, κάνουν περισσότερους φίλους, κερδίζουν περισσότερα χρήματα ενώ έχουν σχέσεις με περισσότερους και ομορφότερους συντρόφους.

Τρίτη 28 Αυγούστου 2012

Ο έρωτας είναι πρόσκαιρος

Ο έρωτας είναι πρόσκαιρος, αν τον συνάντησες λικνίσου στο ρυθμό του ΤΩΡΑ!

Πού θα βρούμε σύντροφο;

Πού θα βρούμε σύντροφο;

Πού πιστεύετε ότι θα βρείτε ένα σύντροφο για σας; Το υποψήφιο ερωτικό ταίρι δεν είναι μακριά, θα περάσει με το ποδήλατο στην παραλία, θα κάθεται σε ένα παγκάκι διαβάζοντας εφημερίδα, θα ταξιδεύει με το τραίνο, θα γευματίζει σε κάποιο εστιατόριο, θα περάσει δίπλα σας στο δρόμο...Μελέτες έδειξαν ότι συνήθως τα βέλη του έρωτα δε διανύουν μεγάλη απόσταση. Το πεδίο βολής είναι εκεί ακριβώς που κινούμαστε. Αν λοιπόν νιώθετε ότι δε βρίσκετε κάποιον να ερωτευτείτε αλλάξτε παρέες, αλλάξτε στέκια, αλλάξτε δραστηριότητες και φυσικά βγείτε πιο συχνά έξω. Αν μένετε πολύ στο στο σπίτι τα βελάκια θα βρίσκουν...τοίχο!

Απρόβλεπτοι έρωτες!

Απρόβλεπτοι έρωτες!


Ο έρωτας είναι και...παιχνίδι!

Ο έρωτας είναι και...παιχνίδι!

Σε ένα μικρό παιδί αρέσει να παίζει και να δημιουργεί ένα μικρό δικό του κόσμο. Τον ζει με συναίσθημα και σοβαρότητα...πόσο γοητευτικά και χαριτωμένα μας φαίνονται τότε!
Μάθετε κι εσείς να παίζετε με την εικόνα σας αλλά και με τον φανταστικό κόσμο όπου διαμένετε...με ένα παίξιμο όμως φυσικό, όπως κάνουν τα μικρά παιδιά. Έτσι θα δημιουργείτε την εντύπωση ότι ο κόσμος σας είναι γεμάτος χαρά, διαφορετικός, εξωτικός, σαγηνευτικός...όλοι θα θέλουν να μπουν σ' αυτό τον κόσμο και θα τραβάτε την προσοχή σα μαγνήτης!

Η ιδανική αναλογία

Η ιδανική αναλογία

Μελέτες έχουν δείξει ότι σε μια γυναίκα η αναλογία της μέσης προς τους γοφούς όταν είναι 0,7 αποτελεί παγκόσμιο κριτήριο ομορφιάς. Η αναλογία αυτή αντιστοιχεί στις διαστάσεις 90-60-90 που κάθε γυναίκα ονειρεύεται να αποκτήσει. Ας κάνουμε μια προσπάθεια να αποκτήσουμε ένα τέτοιο κορμί με μπόλικη γυμναστική! Η τακτική άσκηση δίνει αίσθηση ευεξίας και ενέργειας, αυξάνει την αυτοπεποίθηση αλλά και την ερωτική επιθυμία. Φυσικά και κάθε γυναίκα δε μένει ποτέ ασυγκίνητη μπροστά σε ένα μυώδες αντρικό κορμί!!

Η γοητεία μαθαίνεται

Η γοητεία μαθαίνεται


Δείτε τον εαυτό σας στον καθρέφτη

Δείτε τον εαυτό σας στον καθρέφτη



Οι περισσότεροι από μας πιστεύουμε ότι μιλάμε και φερόμαστε πιο ωραία από όλους...γιατί δεν έχουμε δει ποτέ τον εαυτό μας! Καθίστε μια μέρα μπροστά στον καθρέφτη σας, φανταστείτε ότι μιλάτε με το σύντροφό σας και παρακολουθείστε τις κινήσεις, τις χειρονομίες και την εκφραστικότητα του προσώπου σας. Θα διαπιστώσετε ότι πρέπει να βελτιώσετε αρκετά πράγματα. Οι συχνές, οι νευρικές και σπασμωδικές κινήσεις αφαιρούν πολλά από τη γοητεία σας. Μετριάστε λοιπόν τις πολλές εκφραστικές κινήσεις και υιοθετήστε μια «αταραξία», είναι καθαρά θέμα εξάσκησης.

Η ερωτική νόσος

Η ερωτική νόσος


Όταν είμαστε ερωτευμένοι περνάμε το 85% του χρόνου μας (όσο είμαστε ξύπνιοι) σκεπτόμενοι το άλλο άτομο, δηλαδή έχουμε εμμονή μαζί του! Αυτό οφείλεται σε μια ουσία που λέγεται σεροτονίνη. Περνάμε όλο το χρόνο βασανιζόμενοι συνεχώς από σκέψεις ότι δεν αγαπιόμαστε από εκείνον όσο τον αγαπάμε εμείς. Επικρατεί ένας μαζοχιστικός διάλογος με τον εαυτό μας ότι ο άλλος μας αγνοεί, ότι δε σημαίνουμε πολλά γι' αυτόν, ότι ίσως να μη μας αγάπησε ποτέ, ενώ εμείς τρέφαμε αυταπάτες για το αντίθετο και κλονίζεται η ύπαρξή μας. Ζούμε μια κατάσταση αντιφατική, αμφίθυμη και συγκρουσιακή. Πόθος και μίσος, ενθουσιασμός και απογοήτευση, θλίψη και έξαψη, πόνος και ευφορία είναι τα χαρακτηριστικά της "ερωτικής νόσου".

Το πρώτο φιλί

Το πρώτο φιλί


Αν το πρώτο ραντεβού με τον άνθρωπο που μας ενδιαφέρει είναι επιτυχές, θα ακολουθήσει το πρώτο φιλί το οποίο είναι καθοριστικής σημασίας για τη συνέχεια της σχέσης.
Το φιλί είναι ένα πολύ καλό διαγνωστικό μέσο, που παρέχει τη δυνατότητα στους εν δυνάμει συντρόφους να ελέγξουν ο ένας την υγεία του άλλου.
Βέβαια το φιλί επηρεάζεται και από πολιτισμικούς κανόνες. Για παράδειγμα οι Τόνγκα της Ν. Αφρικής το θεωρούν αηδιαστικό ενώ είναι γνωστή η συνήθεια των Εσκιμώων και των Λαπώνων να τρίβουν τις μύτες τους. Και πάλι όμως φέρνουν κοντά τη μύτη και το στόμα τους για να μυρίσουν ο ένaς την αναπνοή του άλλου.